Sportovni tlumice a pruziny
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
doufám že na mě taky nezapomínaš??.Petra píše:Ondra 07: To víš že dorazím do Trnavy, a svést se můžeš taky, není problém. Já jsem zase zvědavá jak vypadá to tvoje. Pokoukáme a pořešíme, trochu zdrbem a pak půjdem na pivo!
taky sem dnes trochu oprášil podvozek (to proto aby se mi tam vůbec ty 15" vlezly, ale možná budu muset jet na zimákách.. ).. a k mému údivu jsem zjistil že předchozí majitel na auto nainstaloval gabriely(třikrát mu hurá.. )..
-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
To je doufam sranda... Jinak se deset dni nemodlim, no co....Little Red Riding Hood píše:už se vidím na těch zimácích..
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Zato v penezence ubylo ne? Zimaky maji vetsi odpor a mela by byt vetsi spotreba... vseobecne... ale jsou veci mezi ladou a zemi.Sak to znate, nejradsi mam samoopravovaci vlastnosti VAZu.Dvere co nesli zavrit najednou chodi jako zamlada, brzdy se sami odvzdusni, podivne klepani zmizi atd...Yellow01 píše:nepoznal jsem že by z nich něco ubylo
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Úplně jsem zapoměla na tohle téma.
No tak jedno oznámení jeden tlumič lehce teče buď výrobní chyba což se může stát nebo dostal někdenějákou děsnou řachu, ale toho si nejsem vědoma snažím se vyhýbat ale jak všichni víme občas se na těch našich silnicích vyhnout nejde. Tlumič funguje ale normálne. Zatím něják nezatuhl i když auto stálo dýl. Asi bude reklamace.
No tak jedno oznámení jeden tlumič lehce teče buď výrobní chyba což se může stát nebo dostal někdenějákou děsnou řachu, ale toho si nejsem vědoma snažím se vyhýbat ale jak všichni víme občas se na těch našich silnicích vyhnout nejde. Tlumič funguje ale normálne. Zatím něják nezatuhl i když auto stálo dýl. Asi bude reklamace.