Myslím že Ano.Michal Pokorný píše:???? tento ? http://www.ikarusbus.cz/milan_jiros/milan_jiros.htmlPšenda píše:mladý kluk
Autobusy a vše okolo - part two
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Na Ciťáku jsou u všech sériových verzí všechny dveře ovládány pneumaticky- přes elektroventil.
Jediné, co v tomto směru prošlo změnou, je klapka ventilace zvenku/cirkulace. U nových typů s motory Iveco a světlým interiérem cca 2003 a výše, se ovládá elektromotorkem, místo vzduchovým pístkem.
Jediné, co v tomto směru prošlo změnou, je klapka ventilace zvenku/cirkulace. U nových typů s motory Iveco a světlým interiérem cca 2003 a výše, se ovládá elektromotorkem, místo vzduchovým pístkem.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobrý, zbytečně sem plašil, podle všeho by měly bejt i elektrický (u nás jsou asi tedy jen pneu?). Už sem myslel, že sem si zase vymyslel nějakou blbost, už z toho blbnu. Jinak R312 je přímej předchůdce ciťáku nebo mezi tím ještě něco bylo?
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Zelvotron: vždyť to všechno vypadá stejně, žádnej předchůdce, to je oblíbený facelift, na rozdíl od ikarusů to není tak oblíbeno... tak už by s výrobou mohli skončit.
Jinak dnes jsem před 2 hodinama dělal 2. pokus o EEG, výslkedek mírně lepší, takže ztvrdnu v kanclu jak kus kamene a jak říkal známej-no budeš si chodit fotit ikarus na jaře, v létě, na podzim, v zimě, ve vánici, v dešti, na slunci, ve stínu, zepředu, ze zadu, jako zámek v "Básníkách"...
Jinak dnes jsem před 2 hodinama dělal 2. pokus o EEG, výslkedek mírně lepší, takže ztvrdnu v kanclu jak kus kamene a jak říkal známej-no budeš si chodit fotit ikarus na jaře, v létě, na podzim, v zimě, ve vánici, v dešti, na slunci, ve stínu, zepředu, ze zadu, jako zámek v "Básníkách"...
Cedulí, dveří a trilexu není nikdy dost.
Legjobb városi csuklós autóbusz Ikarus.
Legjobb városi csuklós autóbusz Ikarus.
- Michal Pokorný
- Michal Pokorný
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Někdy budu muset někoho z vás dostat na rozjezdy! Tedy na službu, kde se dělají, to je něco! Už jsem to předtím popisoval, jak se z Kačerova naráz rozjedou 3 autobusy a společně uhánějí ke Krči, potom se odpojím já se 106 na jedné zastávce, ale u Krče je doženu a zase jedeme společně až k dalším světlům, kde se rozdělujeme.
Předchází tomu hemžení lidí na terminálu, někdy nevědí, do jakého mají honem honem nastoupit, na vteřinu přesně všichni zavřít dveře a už se práší za kočárem.
Jsem zvědavý, kdy si mě začne někdo plést s discobusem kvůli rádiu, včera jsem právě večer a v noci, když už byl klid, vyhrával hodně nahlas, zrovna byl blok taneční muziky 70 let, to bylo něco!
Odpoledne jsem měl naladěné Country a někdo nechával zahrát Alana Mikušeka svojí internetové lásce z Trnavy!
Myslím, že se směle můžu zařadit mezi skalní "vyhrávače", kterých je docela málo.. Jednoho si pamatuji z Kačerova, tomu přezdívám "volkmeňák". Je to takový očividný pohodář, čas od času jezdil se sluchátky, ale teď se zřejmě modernizoval a v kabině si vozí asi nějaké hi-fi dělo, protože kdykoliv s ním náhodou jedu, hlavně večer, má to na plné pecky, hlavně bigbeat, rock apod.
Předchází tomu hemžení lidí na terminálu, někdy nevědí, do jakého mají honem honem nastoupit, na vteřinu přesně všichni zavřít dveře a už se práší za kočárem.
Jsem zvědavý, kdy si mě začne někdo plést s discobusem kvůli rádiu, včera jsem právě večer a v noci, když už byl klid, vyhrával hodně nahlas, zrovna byl blok taneční muziky 70 let, to bylo něco!
Odpoledne jsem měl naladěné Country a někdo nechával zahrát Alana Mikušeka svojí internetové lásce z Trnavy!
Myslím, že se směle můžu zařadit mezi skalní "vyhrávače", kterých je docela málo.. Jednoho si pamatuji z Kačerova, tomu přezdívám "volkmeňák". Je to takový očividný pohodář, čas od času jezdil se sluchátky, ale teď se zřejmě modernizoval a v kabině si vozí asi nějaké hi-fi dělo, protože kdykoliv s ním náhodou jedu, hlavně večer, má to na plné pecky, hlavně bigbeat, rock apod.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Michal Pokorný
http://www.imhd.sk/ba/index.php?w=2b2f3 ... +fi&ghg=59Honza 21061 píše:asi nějaké hi-fi dělo