Kewintova 2107
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Normálka...já mam taky prej hnědou..... A ve velkým nic...jenom na deskach obyč tužkou (béžová tušim - což by teda bylo správně)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Jj , v těch starých TP se barva neuváděla, psala se jen obyč. tužkou na vršek desek.
Ale já měl 2105 a ta měla přesně tu samou barvu jako tato 2107 a měl jsem ve velkém TP uvedeno tmavá krémová, ale v malém techničáku světlá hnědá, protože na dopraváku si neuměli představit jak vypadá tmavá krémová. Tak jsem jim vysvětlil, že to vypadá jako taková světle hnědá a oni to tam napsali
Mimochodem je to nejpraktičtější barva co jsem kdy na autě měl. Takové auto když na jaře umyjete tak ještě na podzim vypadá docela čistě
Ale já měl 2105 a ta měla přesně tu samou barvu jako tato 2107 a měl jsem ve velkém TP uvedeno tmavá krémová, ale v malém techničáku světlá hnědá, protože na dopraváku si neuměli představit jak vypadá tmavá krémová. Tak jsem jim vysvětlil, že to vypadá jako taková světle hnědá a oni to tam napsali
Mimochodem je to nejpraktičtější barva co jsem kdy na autě měl. Takové auto když na jaře umyjete tak ještě na podzim vypadá docela čistě
Suhlasim, ja mam taku istu, mozno uz viac vyblednutu farbu a skutocne nevidno na nej spinu. Preto umyvam auto 1-2-krat do roka
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
hmm...zkaPLaněný plyn.... to jsou prdy kaplana?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Aby sme nevedeli jak velky auto si mame s Radkem MB vzit, az pro nej pojedem. Nas neochcije, ale pstJelen píše:Nechápu jen, proč zamazal hmotnosti vozidla, hmotnosti přívěsu,typ a tažný??
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Michal Pokorný
Re: Lada 2107---Ruskej Mercedes----
Budiž jí lehká zem...Kewint píše:tak tohle je naše nová 07
Luděk Musil, Na Tvou 07 si vzpomínám moc dobře. Ale specifikace barvy se mě nezdá. Vždycky, když jsem ji viděl, uvažoval jsem, jaká je to vlastně barva. Na vínovou moc tmavá a do modra, na fialovou moc do červena. Podle mě to byla vínovo-fialová a basta.
Já nemám ve velkým TP uvedenou barvu u žádného auta. Je jen na OTP.
All: Vy mi teda zase dáváte.
Já nemám ve velkým TP uvedenou barvu u žádného auta. Je jen na OTP.
All: Vy mi teda zase dáváte.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele: