v zigulu mam to samy, ale stowatovky

Moderátor: Moderátoři
Obě auta máš na dvoře, tak nevím na co se ptáš, vem do ruky šroubovák a kladivo a běž to zjistitplavec píše:Jinak mě zajímalo hlavně jestli to nakláppění světel jde dát do favorita.Já se to kupovat nechystám, možná jestli to odejde tak to udělám těsně před stk za rok.
Skoro vůbec, stačí oříšek+ nástavec+gola a po vytáhnutí toho točícího kolečka se vyšroubuje matka a dá se to zazadu vytáhnout .Spíš to bude horší u těch světel. ,zelvotron píše:otázka jak moc se musí rozebrat přístrojovka...
Lada je pod střechou a fávo rezne na dvoře.zelvotron píše:Obě auta máš na dvoře, tak nevím na co se ptáš, vem do ruky šroubovák a kladivo a běž to zjistitv nejhorším ti přijedu pomoct
![]()
zelvotron píše:jj, dělá si z nás srandu a myslí si, že poběžíme do auta tu kontrolku hledat![]()
Ale netřeba se omlouvat, já totiž myslel, že si tam tu kontrolku dodělal, proto mě to zajímalo, kam jí prdnul, aby to pěkně vypadalo, že bych se nechal inspirovat. Jinak tehdy, když jsem tu o tom kdysi psal jak mi to zůstalo sepnutý, tak si tady taky někdo myslel, že tam tu kontrolku má a ono prd, kdepak, není nad favorita, tam je překontrolkováno(aspoň doteďka neznám jiný auto, který by mělo kontrolku jak na potkávačky, tak na obrysovky).
[ Komentář přidal: Luděk Musil: po květen 19, 2008 16:42 ]
hmm ... třeba felicie