Majove Nivy
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hm, Majo, fakt dobrý, děláš taky něco jinýho, než že si hraješ s Nivkou?
Vypadá to krutě
Vypadá to krutě
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
jo dela, sedi u pocitace a pise si s kamosama po icq co zas s nivou provedouLaďuša píše:Hm, Majo, fakt dobrý, děláš taky něco jinýho, než že si hraješ s Nivkou?
Vypadá to krutě
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
dufam, ze vypadat krute to este len bude
A dodam, ze to vypisovanie s kamosema stiham popri praci
Prezradim zakulisnu informaciu - medzi sviatkami mi konecne dorazi vytuzena uzavierka zadneho diferencialu
A dodam, ze to vypisovanie s kamosema stiham popri praci
Prezradim zakulisnu informaciu - medzi sviatkami mi konecne dorazi vytuzena uzavierka zadneho diferencialu
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
plany? nie su jasne stanovene, vsetko ide spontanne ako prichadzaju peniaze(mne i nasim ), napady a hlavne zaujimave ponuky
Ale tak zhruba:
Gumene lemy blatnikov
Obidve uzavierky diferencialov
Dokoncenie zahradky a naslapov
M/T pneumatiky
Predny pevnostny naraznik s navijakom
Zadny pevnostny naraznik s drziakom rezervy
Motor 1,9....................
Ale tak zhruba:
Gumene lemy blatnikov
Obidve uzavierky diferencialov
Dokoncenie zahradky a naslapov
M/T pneumatiky
Predny pevnostny naraznik s navijakom
Zadny pevnostny naraznik s drziakom rezervy
Motor 1,9....................
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky ten motor vidět nebude... A jestli záruku eště neztratil po těch jiných úpravach, tak už jí snad ani neztratí.....
Ale taky by mě zajímalo, jak to s ní je...
Ale taky by mě zajímalo, jak to s ní je...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tak mi konecne zvysil cas na vytuzene osadenie kompresora, co uz mesiac susim v garazi, tak sa aj ja pochvalim, kde som ho narval. Podotykam, ze ten dekel som nevyrabal, vsetko je to origo(az na to vytlmenie) - uplne to vyzera akoby rusaci nechali dieru presne na pohodlne osadenie kompresora
- Křečík Barbuška
Co je to zaruka? Tu som stratil uz davno. Je to novy rusky stroj a nic sa na nom nekazi ked nieco nedojebe user
Koko Loko, si to odhadol spravne, hlavne tie podhustene kola dofukovat, lebo doteraz som vzdy zneuzival spolubojovnikov vlastniacich kompresory
Ja som do podfukovania maniak 0,6 je u mna normalka a 0,4 tiez bezne pouzivana hodnota(ako minimalna), no a ist s tym potom 100km domov z nejakej akcie je nemyslitelne.
Teoreticky by tym kompresorom sli ovladat aj uzavierky, avsak Offrotec, ktory robi uzavierky na Nivu ich robi s podtlakovym spinanim od hadice posilovaca...
Takze okrem fukania gum mozno este nejake vyfukovanie necistot, keby som mal potrebu niekde v terene nieco cistit
Alena25: zdroj - kupil som to v http://www.cbone.sk cenu si uz moc nepamatam, ale myslim ze okolo 4000Sk
Koko Loko, si to odhadol spravne, hlavne tie podhustene kola dofukovat, lebo doteraz som vzdy zneuzival spolubojovnikov vlastniacich kompresory
Ja som do podfukovania maniak 0,6 je u mna normalka a 0,4 tiez bezne pouzivana hodnota(ako minimalna), no a ist s tym potom 100km domov z nejakej akcie je nemyslitelne.
Teoreticky by tym kompresorom sli ovladat aj uzavierky, avsak Offrotec, ktory robi uzavierky na Nivu ich robi s podtlakovym spinanim od hadice posilovaca...
Takze okrem fukania gum mozno este nejake vyfukovanie necistot, keby som mal potrebu niekde v terene nieco cistit
Alena25: zdroj - kupil som to v http://www.cbone.sk cenu si uz moc nepamatam, ale myslim ze okolo 4000Sk
- andy_ďas
- Kontaktovat uživatele:
slušný kompresory nabízí Standa na 4x4nazory.cz
http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=4572
http://www.4x4nazory.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=4572
žigulíka už nemám, páč sem změnil orientaci.....
né teda seksuální, jen vozy již nemám z východu anýbrž ze západu..............
né teda seksuální, jen vozy již nemám z východu anýbrž ze západu..............
Tak som sa pustil do poriadneho rezania lemov. Nezustane na kameni kamen
http://ladaclub.szm.sk/nivka/lemy
http://ladaclub.szm.sk/nivka/lemy