Bratislavska kolona
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Bratislavska kolona
Je niekto ochotny pripojit sa ku mne cestou na zraz v piatok podvecer, okolo 17-18h?
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever

vsetko super ale takto
ja musim ist po robote domov umyt sa a tak
takze na mna cakat asi nebude mat zmysel, takze ja rovno z roboty letim domo
myso a dandy ako ste na tom s volnymi miestami v aute? potrebujem zobrat 3kumpanov odomna do vlckoviec takze by ste mohli prist ku mne pri kofole dockame maja a pojdeme spolu do vlckoviec
ja musim ist po robote domov umyt sa a tak
takze na mna cakat asi nebude mat zmysel, takze ja rovno z roboty letim domo
myso a dandy ako ste na tom s volnymi miestami v aute? potrebujem zobrat 3kumpanov odomna do vlckoviec takze by ste mohli prist ku mne pri kofole dockame maja a pojdeme spolu do vlckoviec
Ti dam ze dockame Maja, Ty si svihaj, Majo Ta uz bude pri kofole cakatčmelák píše:y ste mohli prist ku mne pri kofole dockame maja a pojdeme spolu do vlckoviec

Miesta v aute mam volne legalne 2, co znamena ze 3ja sa prinajhorsom zmestia...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Kontaktovat uživatele:
to neries ideme k jeho babke uz som tam niekokokrat bol tak mozno trafim zas...dandy píše:Kde je to to "ku mne"?čmelák píše:by ste mohli prist ku mne pri kofole dockame maja a pojdeme spolu do vlckoviec
Ja idem sám takže miesta bude dosť.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever

v kolik presne budete v Senci, vite to? My bychom se pripojili na nejakem vyznamnem bode.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
acibuk
ak pôjdeme vyssie opisovanou trasou tak do Senca nejdeme. Prejdeme len okrajom Senca smerom na Galantu (Sered). Je to betonova cesta 1triedy obchadzajuca Senec. Počkat nas mozes na parkovisku ako su melonari pri ceste. Ale cas ti nepoviem, lebo neviem presne ako to bude. Myso ti asi bude vediet povedat priblizny cas, pripadne zmeny v trase.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
ACIBUK
Hovoril som s Mysom a je zmenena trasa. Ak chces cakaj nas okolo 18h (ale je mozne,ze budeme rychlejsi) v Senci pred predajnou Billa pri kruhovej krizovatke. Sikmo oproti je cintorin. V smere z centra Senca to je trochu kryte panelakmi na lavej strane cesty.
Ak toto citas a budes tam, daj vediet najneskor do 15h. Aby sme vedeli ci sa tam mame zastavit.
Hovoril som s Mysom a je zmenena trasa. Ak chces cakaj nas okolo 18h (ale je mozne,ze budeme rychlejsi) v Senci pred predajnou Billa pri kruhovej krizovatke. Sikmo oproti je cintorin. V smere z centra Senca to je trochu kryte panelakmi na lavej strane cesty.
Ak toto citas a budes tam, daj vediet najneskor do 15h. Aby sme vedeli ci sa tam mame zastavit.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS