Lipnice 16.až 17.6 2007
Moderátor: Moderátoři
-
PROGRAM LIPNICKÉHO LADAVÍKENDU
VÁŽENÍ A MILÍ ÚČASTNÍCI LIPNICKÉHO LADAVÍKENDU,
dochází k několika změnám, sraz a odehrávání celého dění nebude, jak bylo uvedeno výše, na lomu č. 3, nýbrž sraz bude kolem 13:00 na náměstí Lipnice nad Sázavou, což nemůžete při průjezdu minout. Hrad nám bude k dispozici od konce poslední prohlídky, které se i my zúčastníme (kdo bude mít zájem) . Nocování je zajištěno na louce vedle víkendového sídla poslanců ... takže stany, grily s sebou, případně budeme moci rozdělat i otevřený oheň na opékání buřtíků, ale to je ještě v jednání....
V příloze přikládám program, aby jste měli představu, co se bude vlastně dít....
Takže přeju "pohodowej" tento víkend a příští víkend na viděnou, páček
ŠÁRKA
dochází k několika změnám, sraz a odehrávání celého dění nebude, jak bylo uvedeno výše, na lomu č. 3, nýbrž sraz bude kolem 13:00 na náměstí Lipnice nad Sázavou, což nemůžete při průjezdu minout. Hrad nám bude k dispozici od konce poslední prohlídky, které se i my zúčastníme (kdo bude mít zájem) . Nocování je zajištěno na louce vedle víkendového sídla poslanců ... takže stany, grily s sebou, případně budeme moci rozdělat i otevřený oheň na opékání buřtíků, ale to je ještě v jednání....
V příloze přikládám program, aby jste měli představu, co se bude vlastně dít....
Takže přeju "pohodowej" tento víkend a příští víkend na viděnou, páček
ŠÁRKA
- Přílohy
-
- LIPNICKÝ lada VÍKEND 2007 03.doc
- (30.5 KiB) Staženo 287 x
Čest Sovětským Vozům
-
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, mám prosbu, vemte mi někdo pytek uhlí navíc:) cálnu ho:) Nepojedu právě autem,, Takže jen tak něco nevemu.. A pak mám dotaz, nehodlá tam být už někdo v pátek?? Myslel jsem, že to bude už od pátku tato akce, ale chápu, že všici to stihnout nemůžou:) Navíc plánovaná byla od soboty:)
A pak prosím nabídku na místo v autě, abych nemusel pořád za váma běhat, když se někam pojede:) Ale to se uvidí na místě:)
A pak prosím nabídku na místo v autě, abych nemusel pořád za váma běhat, když se někam pojede:) Ale to se uvidí na místě:)
Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
-
"PROBLEMLOS" - kdy budeme vyrážet to ještě netušim , ale až budeš v Humplu Ziko, brnkni Standovi a on Tě vyzvedne na tom našem vlakovém nádražíčku a pak pofrčíme na Lipnici. A když budeš hodnej tak ti jako bonus ukážeme pomník slavného "Hliníka"
p.s.: písni jen prosim tě, jestli stihneš přifrčet do Humplu dopoledne, ju? diky
p.s.: písni jen prosim tě, jestli stihneš přifrčet do Humplu dopoledne, ju? diky
Čest Sovětským Vozům
-
VÁŽENÍ A MILÍ ÚČASTNÍCI LIPNICKÉHO LADASRAZU ,
jelikož nabíráme Zika v jednu v Humpolci, nemůžeme tudíž být ve 13:00 na náměstí v Lipnici nad Sázavou, jak bylo uvedeno v programu výše - jakože pořadatelé srazu bychom tam měli být včas, ale přeci nenecháme jít CHUDÁKA ZIKA PĚŠKY, NE?
... takže se nelekejte, až neuvidíte béžovou 04 na náměstí, jakožto záchytný bod - dorazíme později.....
tak zatím páček a pozítří naviděnou
.... a pro ty co chtěli jet a nemůžou, tak snad příště a určitě v Jedovnici či jinde na sraze
šárka
jelikož nabíráme Zika v jednu v Humpolci, nemůžeme tudíž být ve 13:00 na náměstí v Lipnici nad Sázavou, jak bylo uvedeno v programu výše - jakože pořadatelé srazu bychom tam měli být včas, ale přeci nenecháme jít CHUDÁKA ZIKA PĚŠKY, NE?
... takže se nelekejte, až neuvidíte béžovou 04 na náměstí, jakožto záchytný bod - dorazíme později.....
tak zatím páček a pozítří naviděnou
.... a pro ty co chtěli jet a nemůžou, tak snad příště a určitě v Jedovnici či jinde na sraze
šárka
Čest Sovětským Vozům
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím bando:
Osobně bych sem psal ohlasy, aby pak nebyli jinde a někdo nám to třeba nesmazal:)
Chci velice poděkovat Šárce a Standovi, za organizaci, svezení a za všechno co pro sraz udělali.. Byla to paráda.. Potom děkuji všem zúčastněným, mě se tato akce velice líbila.. EAST RUNNER BRIGADA sice nebyla kompletní, a jelikož všechna neúčast byla omluvená, nemusíme nikomu udělovat Zewlšťáka
Fotky sem pak namrskáme:)
Osobně bych sem psal ohlasy, aby pak nebyli jinde a někdo nám to třeba nesmazal:)
Chci velice poděkovat Šárce a Standovi, za organizaci, svezení a za všechno co pro sraz udělali.. Byla to paráda.. Potom děkuji všem zúčastněným, mě se tato akce velice líbila.. EAST RUNNER BRIGADA sice nebyla kompletní, a jelikož všechna neúčast byla omluvená, nemusíme nikomu udělovat Zewlšťáka
Fotky sem pak namrskáme:)
Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
jo jo,byla to velice vydařená akcička vě dvě v noci kávička od Tavriho asi to budem muset někdy zopakovat
slovo ZEVLINK dostalo úplně nový rozměr
Hlavní dík patří Šárce a Standovi ,můj dík patří i všem ostatním,kteří dorazili:
Tavri s přítelkyní,Pavel04 s manželkou,jm3 a dva místní typani s vozy Lada
slovo ZEVLINK dostalo úplně nový rozměr
Hlavní dík patří Šárce a Standovi ,můj dík patří i všem ostatním,kteří dorazili:
Tavri s přítelkyní,Pavel04 s manželkou,jm3 a dva místní typani s vozy Lada
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487