No ono ani ty folie, pokud člověk neví jak na to. Lepit folie si myslím není žádná prdel. Třeba já bych tam měl samou bublinuPatrac píše:pokovení si asi člově neudělá v garáži doma.... na rozdíl od folií

Moderátor: Moderátoři
No ono ani ty folie, pokud člověk neví jak na to. Lepit folie si myslím není žádná prdel. Třeba já bych tam měl samou bublinuPatrac píše:pokovení si asi člově neudělá v garáži doma.... na rozdíl od folií
trocha "Onky" a filcová stěrka a nět prablema..plavec píše:No ono ani ty folie, pokud člověk neví jak na to. Lepit folie si myslím není žádná prdel. Třeba já bych tam měl samou bublinuPatrac píše:pokovení si asi člově neudělá v garáži doma.... na rozdíl od folií
jo to jsem viděl i u profi.... folie je folie.. prostě se teplem natahuje a smršťuje a to i víceleté folie. Proto mám pokoveno a neřeším. vypadá to pěkněji. Stejně kdybych folioval tak jdou skla ven nedělal byh to na autě. a když už je mám venku tak to raději nechám pokovit..dvk píše:No já nevím, zrovna o víkendu jsem se díval u známého, jak má u felicie ty folie hezky odrbané a olezlé na krajích oken ...