Snímač rychloměru Niva 1,7i

Moderátor: Moderátoři

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Matúš » stř led 20, 2016 18:09

Zdravim, potreboval by som poradit, mam nivu 1,7i, zistil som, ze na pridavnej prevodovke nemam prirubu na nahon tachometra a na snimac rychlosti, ale mam tam iba jeden vyvod na nahon tachometra, ak by som kupil prirubu kde su 2 vyvody, teda zvlast na nahon a zvlast na snimac bude to fungovat ?
Přílohy
1600-2413-large.jpg
tento tam mam
1600-2413-large.jpg (29.83 KiB) Zobrazeno 1720 krát
1599-2316-large.jpg
1599-2316-large.jpg (15.72 KiB) Zobrazeno 1720 krát
Lada Niva r.v.1999,1.7i, 59 KW
Matúš
 
Příspěvky: 84
Registrován: pát říj 02, 2015 08:18
Bydliště: Trnava

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Majo » stř led 20, 2016 19:00

ano, bude, pohanane je to jednym koleckom, ktore je stejne u oboch typov.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Uživatelský avatar
Majo
 
Příspěvky: 6459
Registrován: úte čer 01, 2004 19:32
Bydliště: Zvolen

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Jarda_NIVA1.7 » stř led 20, 2016 20:39

tak to je super, to muzu taky prehodit...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Uživatelský avatar
Jarda_NIVA1.7
 
Příspěvky: 622
Registrován: čtv bře 05, 2015 06:22
Bydliště: Vysočina

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Majo » stř led 20, 2016 20:48

pokial to zozenies tak urcite:-)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Uživatelský avatar
Majo
 
Příspěvky: 6459
Registrován: úte čer 01, 2004 19:32
Bydliště: Zvolen

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Jarda_NIVA1.7 » čtv led 21, 2016 06:36

2 Majo:
mam redukcku, ktera na tom aute byla puvodne a ta ma dvouvyvodovy...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
Uživatelský avatar
Jarda_NIVA1.7
 
Příspěvky: 622
Registrován: čtv bře 05, 2015 06:22
Bydliště: Vysočina

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Matúš » čtv led 21, 2016 10:01

Skusim to aj ja zohnat, lebo napasoval so, to do jedneho ale rucicka tachometra neskutocne blbla az prestala fungovat
Lada Niva r.v.1999,1.7i, 59 KW
Matúš
 
Příspěvky: 84
Registrován: pát říj 02, 2015 08:18
Bydliště: Trnava

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Citronidlo » pát črc 22, 2016 16:08

Čidlo rychlosti na 1,7 MPi jsem našel, jsou utržené dráty. Mám problém s napojením, k štekru vedou 3 dráty, ale u dvou nevím, kam který, bylo to vytženo, aniž by zůstal fous. Pozice jsou označeny 1, 2, 3. Na jedničce byl řůžovo černý. Pak zbývá hnědý a šedý. Víte někdo, na jakou pozici patří který?
Do schémat jsem natu jsem koukal, ten ružovo černý vidím, zbylé bazvy jsou často jiné :(
Předem děkuji za odpověď, pokud někdo víte.
Citronidlo
 
Příspěvky: 22
Registrován: čtv črc 21, 2016 14:03
Bydliště: Jílové

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Mara » čtv dub 26, 2018 18:23

Ten ulmeny 4hran jde docela nahradit. Vrtla dira, lehce vrizly zavit a vlepit sroubek upraveny na 4hran.
Přílohy
25042012964.jpg
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
Uživatelský avatar
Mara
 
Příspěvky: 716
Registrován: čtv pro 10, 2015 14:18
Bydliště: F M

Re: Snímač rychloměru Niva 1,7i

Příspěvekod Mara » úte srp 13, 2019 11:13

Zvazuju moznost, ze bych ten snimac rychlosti umistil nekam jinam, treba k motoru pod kapotu. On je na te pridavce neustale tak trochu v ohrozeni. Jak se na to najde cas, tak bych zkusil vzit nahradni bovden k rychlomeru v pristrojovce a ten bych nasrouboval misto toho cidla - to by jit myslim melo. No a na ten volny konec bovdenu by mohlo prijit to cidlo rychlosti..
(maluch,uno1.5i-koloběh plechu v přírodě)
-lanča delta2 1.6i zdvihlá
-Lada Niva 1.7i -ll-
Uživatelský avatar
Mara
 
Příspěvky: 716
Registrován: čtv pro 10, 2015 14:18
Bydliště: F M

Re:

Příspěvekod Dusan » pát srp 16, 2019 18:18

veliz píše:Na straně snímače je 1 +12V (přes spínačku), 2 výstup snímače, 3 kostra.

A mozem sa spolahnut ze to tak je? Mam snimac s okruhlim konektorom. V konektore vidno nejake cisla 1 a 2 a 3 len ci to sedi s uvedenym popisom nerad by som to odpalil.
Dusan
 
Příspěvky: 2499
Registrován: stř čer 02, 2004 17:29
Bydliště: Kosice-okolie

Předchozí

Zpět na Elektrická soustava

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků