Moderátor: Moderátoři

).
 ). YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
  YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr  
   )
 )

Nie uplne rozumiem tomu, ze jeden typ LS tam nepasoval, to su predsa normovane rozmery. Ten uzsi typ (zarezy/prieduchy z boku po obvode) tam ide s obrovskou rezervou a ten sirsi (diery z prednej strany) tam vojde velmi tesne, ale musi byt v poriadku zavit.
 Nie uplne rozumiem tomu, ze jeden typ LS tam nepasoval, to su predsa normovane rozmery. Ten uzsi typ (zarezy/prieduchy z boku po obvode) tam ide s obrovskou rezervou a ten sirsi (diery z prednej strany) tam vojde velmi tesne, ale musi byt v poriadku zavit.
 Cory, nemas nekdy po cr nejakou cestu?
 Cory, nemas nekdy po cr nejakou cestu? Zle nastavena zmes LPG? Ja som s LS experimentoval dlhsie, ale potom co som aplikoval tento fix na novu LS Bosch, tak tam uz zostala a fungovala az do konca uplne v poriadku. A to som tiez mal (a jazdil takmer vylucne na) LPG!
 Zle nastavena zmes LPG? Ja som s LS experimentoval dlhsie, ale potom co som aplikoval tento fix na novu LS Bosch, tak tam uz zostala a fungovala az do konca uplne v poriadku. A to som tiez mal (a jazdil takmer vylucne na) LPG!