Moderátor: Moderátoři
Tak to si mal s tým Hatchbackom šťastie, keď to trvalo len 1,5 mesiaca, ja už čakám 4,5 mesiaca a stále ničposim píše:Objednával som 27.7. vozidlo v červenej metalíze. Lenže po Crosske ani chýru ani slychu a Hatchback je už tu (do SlovLady dorazil pred dvoma týždňami).
Niečo bolo na parkovisku,pomerne veľa v colnom sklade a niečo aj na cestetomas657 píše: Mimochodom, páni, ktorí ste boli teraz v Slovlade, modrú Kalinu Hatchback ste tam náhodou nezazreli?![]()
A Šimon mení...posim píše:Poznáte to - človek mieni...
Tak to budes myslim v novodobej historii Slovenska takmer urcite prvy majitel (sice v roznych pomeroch a bezpodielovo) novodobej Lady v dvoch kusoch!!posim píše:... Lenže po Crosske ani chýru ani slychu a Hatchback je už tu (do SlovLady dorazil pred dvoma týždňami)....
Ďakujem Ti GeorgieGeorgius píše:Teda to je mi východoslovenská mafie, tady se nic neutají
![]()
. Každopádně gratuluju
, snad ta Crosska dojde co nejdřív (mimochodem, to byl taky jeden argumentů, proč jsme vzali předváděcí Vestu). Doufám, že bude také podrobné vlákno
Ďakujemtomas657 píše:Tak to si mal s tým Hatchbackom šťastie, keď to trvalo len 1,5 mesiaca, ja už čakám 4,5 mesiaca a stále ničKaždopádne gratulujem a prajem čo najskoršie dodanie aj tej Crossky
Mimochodom, páni, ktorí ste boli teraz v Slovlade, modrú Kalinu Hatchback ste tam náhodou nezazreli?![]()
Stankooo, kamarát! Veľmi pekne Ti ďakujem a to nie len za gratuláciu, ale hlavne za to, že si ma k tej Ladamánii v podstate doviedol. V tomto prípade tak ako Ty, i ja poupravím známe porekadlo:stano112 píše:A Šimon mení...![]()
.Ja som ti vlastne nestihol v pondelok ani pogratulovať,vieš sám že tam by sme museli rozložiť stany aspoň na týždeň,aby sme všetko prebrali
.A já furt,že čo ti mám ísť odfotiť
.Teraz už viem
.
Takže veľká gratulácia.My kupujeme do rodiny tak skromne po jednej lade,no ty hneď dve.Ale máš pravdu,čo bude jednej smotno?Takto budú do páru
.Len ich nepúšťaj samé pobehať,aby sa ti nezatúlali,ovečky jedny
![]()
.
Júúj zippo, ďakujem Ti za milé prianie, snáď sa to naplní ako píšešzippo píše:Tak to budes myslim v novodobej historii Slovenska takmer urcite prvy majitel (sice v roznych pomeroch a bezpodielovo) novodobej Lady!!
Starsie Lady maju mnohi majitelia v zbierke casto vo viacerych kusoch, casto v roznych stavoch od vystavnych veteranov, cez bezne pouzivane vozidla, az po skladiska nahradnych dielov.
Mat ale dve fungel nove Kaliny, navyse v rozdielnych verziach je urcite unikat.
So srdca ti prajem, aby si bol s nimi oboma tak spokojny, ze ani nebudes vediet, ktora ti bude robit viac radosti