Ahojte, potreboval by som od vás malú "offroad" radu. Dopredu hovorím, že skúsenosti s jazdou v teréne nemám skoro žiadne, zatiaľ to u mňa chodí tak že sa rozhodnem pre jednu cestu a spolieham sa, že ma niva podrží čo sa jej celkom darí

Chystáme sa na ryby samozrejme s Nivou + karavan 410kg (po naložení podľa mňa aj 600) no bohužiaľ nám chlapci z družstva akosi "vymazali" cestu

Musíme ísť po starej rozbitej a tu nastáva problém. Je tam asi 20-30m úsek kde je cesta naklonená asi o 35 stupňov do boku a to je môj večný problém s nivou ( samozrejme myslím keď je cesta mokrá, na suchej no problem ). Keď som jazdil s inými autami, tak som sa vždy nejak vyškrabal hore a nejak to prešiel, lenže nivu stiahne dole nech robím čo robím a keď sa k tomu pridá karavan, no neviem. Neexistuje na to nejaký trik? Alebo aspoň nejaké rady. Hlavný problém je, že meter vedľa cesty je už rybník a tam by som nechcel skončiť.
Náčrt ak som to nevysvetlil dosť jasne ( nesmejte sa

):
Názov gúm vám takto na rýchlo nepoviem ale sú veľmi podobné týmto, možno sú to aj tie isté: