Gratulace, ať spolehlivě slouží

Moderátor: Moderátoři
To je pravda, ale zatím jsem si, řekněme i v téměř mezních situacích, vystačil s tím co mám nebo jsem měl. Ono žigulíky obecně mají velkou světlou výšku. A když řidič není úplný pako, tak to zvládne i s 4x2Jarda_NIVA1.7 píše:Luďku, vyuziti pro takovy vuz se vzdy najde...
Gallič píše:Mantus: Gratulace, plná nálož, že ??Pochlub se, kde jsi auto kupoval a jak jsi na něj musel dlouho čekat......ať slouží !!!
To asi nepůjde, mě se povedlo max na volání a hudbu přes bluetooth. Jak jsi vyřešil navigaci. Mě taky jede lépe na plyn než na benzín, ještě se pořád zajíždí. Technik říkal že to chce 10-15 tisíc než se zajedeRobert.T píše:Gratuluji Robert mám ji 9 měsíců a teprve při 8000 km začala jezdit mám ji na plyn a je to lepší.Jen nemohu spárovat Android 10 s MMS jinak vše super.
Jestli ještě máte problém s navigací mohu napsat návod jak ji rozchodit. Návod by byl funkční pouze za předpokladu, že si ji koupíte od Navitelu https://navitel.cz/cz/buy/apps-pnd (tak jako já). Provést nějaký universální crack pravděpodobně toho asychronního šifrování jejich navigace není zcela reálné kvůli úspoře 500kč(ČR+SR).Mantus píše:Robert.T píše: Jak jsi vyřešil navigaci.