Je to lepene nejakym lepidlom na drevo. Ale s tymto lepidlom uz mam skusenosti, napr. som s nim lepil kozenku a podobne koberceky a drzia v pohode. Trochu sa bojim o tie kusky, co su nalepene na opierke. Okrem casti koberca, ktory sa tiahne cez celu vypln su na opierke nalepene este 2 male casti. A ta velka cast je "zafalcovana", takze odlepovania velkej casti sa nebojim.
ladalover píše:Vypadá to dobře a je to i hezky zpracovaný.
Koberca som kupil 8m2 (4x2), takze zo zvysku by som chcel urobit podlahu, ale najprv do poriadku dvere a podlaha pride na rad az potom. A skor ako budem robit podlahu, musim nieco urobit so sedackou, lebo je vytrhnuta Nechapem preco, ked zvysok podlahy je pomerne zdravy a iba tam kde je sedacka, je vytrhnuty plech asi 2,5x2,5 cm. A vobec to nie je od hrdze. Zeby to bolo mojou a otcovou postavou?
A este k tej kvalite - snazim sa to robit pedantne a ked vam poviem, ze som to robil od 15:00 do 22:30, tak asi neuverite. A aby to lepsie schlo, tak som pouzival mamin fén
Hlaska sa paci aj mne
Cory, až budeš dělat podlahu, tak sem s fotkama. Chci si taky vytvarovat a udělat novej koberec. Zkoušel jsem to už jednou, ale vykašlal jsem se na to. Moc práce a špatný výsledek. Nešlo mi to moc natvarovat v těch ohybech u podběhů a u tunelu. Těším se na další fota.
lada time is comming...
Lada 1500S, 1,5, r.v. 1978 1978 - dále
Citrónek XM 2,1D, r.v. 1991 04/2008-09/2009