Prvy vazny problem ktory nastal je, ze sa mi nedati otvorit nadrz, viecko (zamykatelne od FAB) len cvaka ale nepohne sa, preto uvitam kazdu radu ako ho otial vysrobovat (poskodenie viecka neni problem, bude priam vitane

Moderátor: Moderátoři
Já četl v první větě 1980mayo456 píše:aký to je ročník koľko to má km. teoreticky by to mohol byť už veterán.
Ono to zase nejaké chyby má, napr. bude treba prestreknúť predné blatníky, na pár miestach hnije zadné čelo, sem tam vydutý lak...Michael 4x4 píše:Až sa mi veriť nechce že to má skoro 160 tis. km.
Můžeš naprosto v klidu létat na natural ,vůz má tvrzené sedla ventilůViko píše:Uz je vonku, pomohlo ho stlacit hasakom a pomaly vykrutit. Este ze to hrdlo ma vonkajsi zavit.
btw: Motor 1.5 z 2107 potrebuje náhradu olova?
P.S. ďakujem všetkým za reakcie a odpovede
Áno zišlo by sa minimálne nastaviť karburátor, povodný majitel mi dal aj sáčok súčiastok, ktoré by mali byť z karbecu, pre mňa je to však velká neznámaMartasBrno píše:Jo, mohlo by se siknout serizeni motoru, pokud je to cerstvo koupene a jeste se nedelalo. Nemuze to ale delat zadny zednik/murar, zednici/murari, neurazte se...