Mezinárodní sraz a sraz Bechyně - Organizace
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Halooo, v anglickej sekcii je odkaz ze "vychodna" skupina ma problemy s diferencialom, a prosia niekoho kto ma nejaky nazvys aby ho zobral do bechyne!!! najde sa niekto taky? ja mam vsetky v Bratislave...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever

- zeek
- Kontaktovat uživatele:
No já mám jeden diferák v kufru...ale má ho rezervovanej Pšenda...takže to záleží na něm.....Myso píše:Halooo, v anglickej sekcii je odkaz ze "vychodna" skupina ma problemy s diferencialom, a prosia niekoho kto ma nejaky nazvys aby ho zobral do bechyne!!! najde sa niekto taky? ja mam vsetky v Bratislave...
Lada 2103 rok 2004 - 2006(bouračka). Lada 21061 rok 2006 až 2007 prostě chudinka umřela...budiš jí vrakoviště lehké...
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
současnost..felda v kombiku kvůli psu.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Nevyjádřili jste se, kolik toho mám natisknout!!! 50 ks?dmatej píše:Tož tady máte můj bastl. Nekamenujte mou anglištinu, dlouho jsem nic pořádnýho nepsal. A mluvit jsem nemluvil tak 3 roky
Tak fajn, nakopíroval jsem to teda 30x. Snad to bude dost.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
A stalo se, zásadní chyba, karikatura auta Trabant stále táhne obrazovkou, nechápu, těch pár ušmudlaných záběrů na kvičící bakeliťáky tak jako každý rok opravdu bylo zásadnějších než sraz LAD a LADistů?Flipper Tom píše:Nova to dostala emailem, a prej pokudse v sobotu nestane něco zásadního tak určitě přijedou.
Co Tome, neměli by podat nějaké vysvětlení, proč si myslí, že Trabanti stále táhnou, ač je na silnicích téměř nevidno, zatímco LADY, které mají stále co říct, stále se vyrábějí a stále jsou v běžném provozu byly přehlédnuty?
Škoda že jsem měl v pátek dovolenou a nedostalo se Ti odpovědi, ale nakonec to myslím dobře dopadlo i bez instrukcí v češtině...dmatej píše:Nevyjádřili jste se, kolik toho mám natisknout!!! 50 ks?
Tak fajn, nakopíroval jsem to teda 30x. Snad to bude dost.
Bílý LADA a okřídlená spol.