Příprava na Bechyni
Moderátor: Moderátoři
- Křečík Barbuška
No nechci pomlouvat, ale při tvém jízdním stylu se nemá co usadit a to nemyslím hanlivě, ale s poklonou, co jsi mě párkrát vezl jsem vždy nabyl dojmu, že ten vůz řídí pan řidič.Hurikán píše:I já jsem na tom sejně. Akorát vyklepu gumy pod nohama a hadrou přejedu palubku, aby z ní na mě za jízdy nepadal prach.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Křečík Barbuška
A co myslíš, že udělám já, díky dovolené zítra vstanu tak o devíti, dám si kafčo a čajík, půjdu koupit pití, pamlsky a doutníčky, stavím se do práce pro slovník, zajedu na wapku a pak to již poběží dle náhody.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Koukám,že budu jedinej špinavej.Na wapku bych ale nejel.Mohlo by se ukázat to,co bych nerad viděl.Koko Loko píše:A co myslíš, že udělám já, díky dovolené zítra vstanu tak o devíti, dám si kafčo a čajík, půjdu koupit pití, pamlsky a doutníčky, stavím se do práce pro slovník, zajedu na wapku a pak to již poběží dle náhody.

Ctirad
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
I já mám ještě nějaké resty na autě i přesto, že jsem stačil 3x promoknout naskrz se mi to nepodařilo.
Vyčistit kufr, zkontrolovat kapaliny a světla a dalších pár drobností a ještě nemám sbalenou jedinou věc s sebou. Jako obvykle to asi budu honit půl hodiny před plánovaným odjezdem z domova. 

Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
Eeeee, koukam, ze sme na tom skoro vsichni stejne. Dnes jsem vyklepal koberce, zitra musim zajet s autem do mesta na vysavac. U nas fakt solidni slejvanec, tak auto putovalo do garaze (kterou jsem ale predem musel vyklidit). Ted placam paty pres devaty: pulka blatniku jiz nastrikana barvou, druhou pulku blatniku teprve strikam plnicem,... predni kapotu meju, zadni kapotu lestim, ... Wokna snad umeju az zejtra. Stolety prach na palubce taky musi pryc - snad zitra (ale takhle to ma taky vyhody - neni videt popraskana palubka.
).
Koupil jsem si novy plastovy poklice. Sou pekne hnusny (meli spatnej vyber) a nejak mi nedrzej. Takze kdyz je cestou na sraz poztracim, tak značka ideál.
A kdybych mel napsat seznam veci, ktere jsem nestihl, nebo odlozil pro nedostatek casu, tak by to bylo na pul stranky.

Koupil jsem si novy plastovy poklice. Sou pekne hnusny (meli spatnej vyber) a nejak mi nedrzej. Takze kdyz je cestou na sraz poztracim, tak značka ideál.

A kdybych mel napsat seznam veci, ktere jsem nestihl, nebo odlozil pro nedostatek casu, tak by to bylo na pul stranky.

Ajooo, to bych si taky mohl zbalit nakej bagl.BA3 píše:Tak a mám zbaleno.

SalWador
Jojo, ale mozna to tak bude lepsi. To auto se naposled poradne projelo na podzimni sraz. Kdovi, co s nim muze byt. Kastle je tak spinava, ze by to jeste po umyti sezralo nejmin 3 tuby TEMPA.Marcel píše:Tak přeci jen ho necháš doma, to je škodaSalWador píše:O SediWakoj ani nemluve, ten zustane doma.

Cas SediWaka teprve prijde!
SalWador
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
TOž jsme se vrátil ze naší seance ladaklubu Plzeň. Auto nemytý, čep neměněnej, sbíhavost stále 1cm, ventil stále cvrliká. Jinak řečeno, ani jsem na to nešáh. Překládal jsem a navíc tu pěkně celý odpoledne chcalo. A ráno jdu do práce a pak tradá na sraz. Tak zatim...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).