Moderátor: Moderátoři
mno ty to stejne smd technikou delat nebudes takze ti staci kousek zvonkovyho dratuNemo píše:5mm drátu v provedení SMD za 1.-
Tak to je na mě moc drahý!
Koukám, že jsme na tom oba stejněKoko Loko píše:Také se to chystám delší dobu udělat, ale chci to na plošňáku, tudíž to celé stojí na jeho výrobě neb se mi nechce, jsem líný.
Já si ho od nikoho nepůjčuji, protože nevím jak s ním narábať. Ale, až budu mít vlastní určitě na to přijdu.Vašátor píše:Koukám, že jsme na tom oba stejně . Už se na to chystám asi tři roky, ale pokaždý si radši stroboskop od někoho půjčím
Je to jednoduchý jako facka...připojíš, nastartuješ a koukášKoko Loko píše:Já si ho od nikoho nepůjčuji, protože nevím jak s ním narábať. Ale, až budu mít vlastní určitě na to přijdu.Vašátor píše:Koukám, že jsme na tom oba stejně . Už se na to chystám asi tři roky, ale pokaždý si radši stroboskop od někoho půjčím
Jestli myslíš mě, tak já se náhodou nebojímNemo píše:Tak se toho neboj, s případnou radou jak zbastlit příšernou strašlivost, která zcela náhodou funguje, jsem k dispozici.