Podrobnosti dohodneme osobně.
Moderátor: Moderátoři
Marku pokud jezdíte s rodinou na vandry nebo tak něco tak doporučuju postupně začít sbírat turistické známky. Já už je sbírám 3 roky a je to super motivačka. Ale jinak dovízt se dá takvoejm "špuntům" opravdu cokoliv. Těm od švíci bych se nejspíš nejvíc zavděčil třeba takovým dělostřeleckým patronem....Marek píše:Díky za podnětné nápady!!!![]()
![]()
![]()
Podrobnosti dohodneme osobně.
Wolfe odjakživa jsem tebe a Luďka neskonale obdivoval.Tebe,tvoje auto i nadšení do života a Luďka za jeho super kladnej náboj.Ale odedneška tě obdivuju uplně nejvíc.A tvoje nezdolné sebezapření a sebeovládání taky.Mít ve spíži pověšenej salám a chodit kolem něj celej rok.To by Luděk nedokázal.A já taky ne.Úznávám že suchej salám je lepší když doschne v domácích podmínkách.Ale musí to stihnout za dvě hodiny.Jinak má smůlu a sežeru ho klidně i mokrej.Takže Wolfe-----klobouk dolů.Wolf píše:Ja jsem si z milule Trnavy dovezl m.j. suchy salam "Scipak" a povesil jsem ho do spize, at doschne. No, nebudu Vas napinat, zapomnel jsem na nej a tak si tam visi doted, jen je v prumeru asi tak polovicni. Ale jestli je jeste jedly, to nikdo nevi.... W.