2. letní sraz Trnava
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
No boha jeho to jsem se zase k něčemu upsal...Při slově pokladník se mi nevím proč vybaví upocený tlustý p. Lábus z pohádky Čert ví proč..Ale já nejsem vůbec tlustý (zatím) ani upocený...Že by se ze mne stal zrádce???Teepee píše:No jo, král. Že bysme zavedli LADAkrálovství? Marek králem, Luděk prvním komořím, pokladníka už máme - Pátrač, písaře také, dokonce dva - Honza a Myšo, najde se i nějaký ten zrádce, že Teepee![]()
![]()

Jo jinak zatím neoficiálně potvrzuji účast v Trnavě.Je to ještě hooodně daleko a nevím co se do tý doby stane. Ale už to mám zapsáno v kalendáři.
Jo a jinak už tam máme další penízky a dokonce asi 20 kč jako úrok...
Výhra to jistě je. Je jasné a logické, že se dvěma malými dětičkami musím srovnat priority a zájmy rodinné musejí mít jednoznačnou přednost před zájmy mými (byť ušlechtilými). Leč vzhledem ke skutečnosti, že mám skvělou rodinu, mi Trnava byla "dovolena". Jen netuším, co jim mám přivézt jako ten prezent??? Snad někde u pumpy koupím nějakou fidorku nebo tak něco, wono jim to bude stačit (my se umíme radovat i z maličkostí, fakt!!!
).

RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Tam se dá sehnat pěknejch věcíMarek píše:Výhra to jistě je. Je jasné a logické, že se dvěma malými dětičkami musím srovnat priority a zájmy rodinné musejí mít jednoznačnou přednost před zájmy mými (byť ušlechtilými). Leč vzhledem ke skutečnosti, že mám skvělou rodinu, mi Trnava byla "dovolena". Jen netuším, co jim mám přivézt jako ten prezent??? Snad někde u pumpy koupím nějakou fidorku nebo tak něco, wono jim to bude stačit (my se umíme radovat i z maličkostí, fakt!!!![]()
![]()
).

Jestli se tam dostanu, těším se na kukuricu - tu já můžu

Ironie je, že v Tatrách bylo levnějc, než pod nima. To se u nás stát nemůže, tady by v horách z návštěvníků nejradši sedřeli i kůži.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
To Marek:
Co bys chtěl přivézt domů jiného ze srazu ruskejch automobilů než ruskou wodku.A to je dárek nad dárky.Když do toho namočíš každý tý tvojí carevně dudlík tak jsou do deseti minut uspaný ne celou noc.No a vy budete moci jít klidně pracovat na dalším potomkovi.Ale teď už to bude kluk.Určitě.
Nicméně souhlasím se čmelákem.Na tej lahvi múže bejt třeba znak Trnavy,i když sdělano v CCCP by tomu asi slušelo víc.
Sorry čmelo
Stenly
Co bys chtěl přivézt domů jiného ze srazu ruskejch automobilů než ruskou wodku.A to je dárek nad dárky.Když do toho namočíš každý tý tvojí carevně dudlík tak jsou do deseti minut uspaný ne celou noc.No a vy budete moci jít klidně pracovat na dalším potomkovi.Ale teď už to bude kluk.Určitě.

Nicméně souhlasím se čmelákem.Na tej lahvi múže bejt třeba znak Trnavy,i když sdělano v CCCP by tomu asi slušelo víc.

Stenly