Tak hlásím, že nemůžu sehnat simerinky na poloosy na Kalinu, mají jen slovenské ABC Autodíly. Nechce se mi na to čekat. Bohužel směrové 35x57x9 nejsou úplně standardní rozměry, zatím jsem je v eshopech s těsněními nenašel.
Hlásím též, že MJ Auto je mrtvé, web neběží. A taky že Autodíly Krč nemají už starý katalog, a v novém je prdlačka.
Jinak kdyby někdo sháněl výfuky, objednával jsem před pár lety rovnou dvě sady z Polska, obec blízko Polmostrówa, přišlo to za pár dní snad za 300 Kč poštovného, valil jsem zraky. Kvalita tradiční na prd, vydrží stejně jako ruské, ale váží polovičku (rukometricky

), mají blbě háky, takže když svar tradičně urezne, výfuk upadne na silnici. K tomu jen - i bez zadního tlumiče se dá dojet, jen musíte jen 80, jinak vám ten kravál urve uši

. Každopádně je ten výfuk hodně levný, proto jsem bral dvě sady. Jinak na Kalině mám stále zadní tlumič Marix, ten je přesný a zdá se, že trhá rekord v životnosti (takže z těch polských sad jsem zatím použil jen střední). Marix je každopádně příklad toho, jak to mělo vypadat, je dokonalej a tichej (krom toho jsem si u Kaliny navykl uřezávat ty rozšířené konce trubek a dávat tam nerezovou spojku).
Mám taky pár dalších syslátů, tak pokud nedám dohromady tu převodovku, může být aukce ... nové vstřiky, pakny, prasátka, těsnění pod hlavu i za hlavu, ložiska kol, benzínová pumpa. A 2 použité katalyzátory.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto).