Bravo, lépe bych to neshrnul!JmJ píše:.
Je potreba zit a nechat zit. Jedu rychle, musim jet ohleduplne, jedu pomalu tak dam prostor tem, kteri jedou rychle...

Moderátor: Moderátoři
Bravo, lépe bych to neshrnul!JmJ píše:.
Je potreba zit a nechat zit. Jedu rychle, musim jet ohleduplne, jedu pomalu tak dam prostor tem, kteri jedou rychle...
No cožpak vo toKřečík Barbuška píše:…
Jo brnaci, co rikate na tu 40tku v tunelu na Tomkac? ...
Teepee píše:Bydlím u silnice a blbů, kteří někam spěchají mám dost plný zuby. A taky mám svou rodinu a rád svůj klid i auto, tak jezdím všude podle limitů.
Je lepší dojet o pět minut později v klidu, než v nervech o dvě minuty dřív.
To si na něco zapomnělJmJ píše:Pane boze... co je ti po tom, kolik kdo jede. Pokud si myslis, ze omezeni zlepsuji bezpecnost dopravy, tak si nasad jedno 100% reseni - nevyjizdej, nevychazej.
At si kazdy jede jak chce, ale nesere tim ostatni a nese zodpovednost za sve ciny. Individualne.
Prdlajz, tam se mašina postaví na zadní a tradáá céres, nahoře jsou ty super zatáčky ...Georgius píše:takovej hezkej kopeček, to je jasný, podřadit za dva a plnej kotel a u domku po pravé ruce se zelenejma voknama pořádně zatroubit na pozdrav, ne ?
To já teď trávím na přejezdu v UhříněvsiLuky píše:...s oblibou říkávám, že jsem mládí trávil v knajpě nebo v Řevnicích na přejezdu