Křečík Barbuška píše:Jééé, on už byl Ladasraz. Tak to jsem nestihl. Tak hlavně, že vyšlo luxusní počasí.
Ty jsi to nestihl, jsi velký absentér a ignorant

. Tvá řada černých puntíků začíná být dlouhá a zdá se, že na konci ještě nejsme

. Alespoňže Tvoje (bývalé) auto to stihlo

.

. Jako ono na klidu moc nepřidá, když se (minulý) pondělí dozví, že areál, o který se stará, má ho téměř za vlastní dítě a kde více jak 20 let pracuje, jí prodají "pod zadkem"

. Měla tam vrcholové manažery

, zkraje to vypadalo že si to pošta nechá, ale v pondělí přišlo rozhodnutí, že Moravec se prodá taky, protože ČP, s.p. nemá prachy

. A že je jen otázkou času, kdy k tomu dojde, hned, o Vánocích, po Novým roce ... . Že termín 2. víkend v září si tedy do kalendáře napsala

, ale to může být za měsíc úplně jinak. A že je zcela na nás, jestli budeme spoléhat na Moravec nebo jestli budeme preventivně hledat nový kemp

.
Do naší organizace nám nemluvila

. Pravda, nějaké drobné "šumy" tam byly, třeba to, že kontejnery na odpad jsou (neviditelně) umístěny za hlavní budovou. Takže koše, prádlo a nějaké drobnosti řešila Wendy a k ruce jsme jí byli Martin (MCeza) a já. Kemp jsme douklízeli a odjížděli, Wendy a Martin ve dvě, já chvíli po čtvrt na tři.
Jinak k vlastnímu hodnocení:
Areál Moravce hodnotím velmi kladně. Není to velký, takže jsme nebyli roztroušený jak skleróza, ale zase to není maličký jak 5-koruna, abychom se mačkali a navzájem si koukali do ... krku (třeba)

. Je vidět, že se o areál dobře starají, že to není jen "rejžák na prachy"

.
---------------
P V3S & Co: SUPER, SUPER, SUPER

Moc velký dík za rizoto, guláš, česnečku atd. "Průhledná" samoobslužná lednička je odvážná a chytrá myšlenka. Zrovna tak snídaně formou švédského (ping-pong

) stolu. Moc Vám děkuji za excelentní

výkon při potírání našeho hladu

. Jste velcí frajeří a hlavně frajerky
--------------
Jinak musím, po kratším přemýšlení kriticky, uznat, že jste (jsme) pěkní výpitkové

Kurva

, za páteční večer vyžrat TŘI bečky
A v sobotu během dne DVĚ a večer další DVĚ

Hovada
Předchozí tři věty jsou myšleny, aby bylo jasno, v legraci

. A jsem rád, že se nám podařilo to pití obstarat a expedovat, takže nám nikdo na place nezkolaboval.
---------------
Vlastní sraz jsem si užil, dokonce i některých disciplin jsem se účastnil. Svůj výkon jsem samozřejmě dávkoval tak, abych (náhodou) nevyhrál, příp. nebyl nařčen, že jsem po večerech tajně trénoval

.
Spanilé jízdy jsem se neúčastnil, nepatří k mým favoritům. Minimálně v myšlenkách jsem byl s Vámi. Psal jsem itinerář jak do NMnM tak zpět. Doufám, že Vám pomohl nebloudit
--------------
Bylo mi potěšením se s Vámi opět setkat a chvíli pokecat.
Organizátorům v čele s Vaškem a Wendy

moc děkuji za pěkný, příjemně strávený víkend. A hlavně

za bezproblémový průběh celé akce

.
L.