A za mě supr volný výkend. Ve čtvrtek ráno vyrážíme, cestou absolvujeme hrady, jekyně, muzea a na večer se sjíždíme v kempu, kde už na nás čekají další netrpěliví "Srazisti", tak že pivko u stolu, kecáme a rád zase všechny vidím. V pátek dáváme "I" v Temelíně, odpolko splavíme kousek Vltavy v Týnu, večer posedíme, dáme šachy, koukneme na kino, sobota je boží a neděle se pomalu couráme domů. Počasí skvělé, auto jelo jak sviňa a hlavně jsem zase získal pocit, že ta naše parta je naprosto v pohodě, což je v současnosti za mě dost unikát. Nejen pro Dominiku, která občas shání nějaké fotky, dávám do sekce "fotky" odkaz na album, těch mích Ártovek. Díky těším se na Templák v září. Mějte se skvěle

P.S.: V sobotu večer jsme koukali jak přifičela místní městská policie. No a v neděli při odjezdu se stavujeme ještě dotankovat, šmejdíme po shopu na tankovačce a u auta se nám motají dva chlápci. Tak jdeme za nimi, jestli nechtějí jet s námi domů, říkám jim, že měli přijít v sobotu do kempu na pivko a na koncert a ten jeden s pejskem povídá: "Lada pěkná, nojo, však pěknej bordel jste tam dělali, až mi okení tabulky vybrovaly, tak jsem počkal do 22h a hnedka jsem volal měšťáky, ať si vás umravní."...