Zdravím....ale fotil.
Nechtěl jsem předbíhat organizátory - Duko i Stano by si zasloužili - kromě znovu poděkování za pěkně připravenou akci - i přednost při hodnocení a zveřejnění fotek. My s Hurikánem jsme se na Zbojskách zdrželi o něco déle, a tak paradoxně ze samotného srazu moc materiálu není. Ale vyberu a dám sem (taky musím zmenšovat

).
Od počátku jsem lobboval za uskutečnění srazu, a jsem rád, že jsme se ho mohli zúčastnit. Rozhodně nezklamal. Dobře zvolená komfortní chata hluboko v lese s milým a ochotným osazenstvem (i touto cestou tam ještě znovu děkujeme za hezký pobyt), pohodová atmosféra a sobotní "spanilka" - co víc si přát? Navíc, když přálo i počasí - trochu horko, byť s nějakou tou bouřkou večer či v noci, což nijak nevadilo.
Sjelo se nás tam 25 vazidel, z toho nás "veteránistů" bylo 12, takže 50/50; největším exotem byla kupodivu (skoro) místní 2112. Čest české části Ladaklubu zachraňovaly bohužel jen dvě posádky z Moravy - naše 2102 a 2106 z Olomouce. Tak snad příště to bude lepší.
Sobotní, dobře připravená vyjížďka přes Čertovicu na přečerpávací vodní elektrárnu Čierny Váh, cesta na pozadí panorámatu Vysokých Tater, společná focení, zemiakové pivničky, hezká krajina... a samozřejmě podvečerní kotlíkový gulášek (skvělý) a pivko neměly chybu. Pro některé naše "milovníky" spanilek - my jsme absolvovali okruh ca.210 km

a bylo to fajn - Duko vpředu držel běžně tempo 80 a žádná nuda to nebyla. Jelo nás 23 (11).
Takže celkem vydařený sraz. Nevím, proč se tu nikdo z účastníků ani neozve... Za nás každopádně díky a když to půjde, rádi zase napřesrok na III.Zbojnícky zraz přijedeme. J.
P.S.: Zbojskou chatu mezi Breznem a Vrbovcem (pozor, není to na Salaši Zbojská, ale vedle!) můžeme s klidným svědomím doporučit na pobyt - dobré ubytování, přátelský personál i kuchyně.