Vašátor píše:Platby členských příspěvků budu letos vybírat já, prosím hlaste se u mne! .

Bude možné nakoupit, či nafasovat i členské samolepky?
Moderátor: Moderátoři
Vašátor píše:Platby členských příspěvků budu letos vybírat já, prosím hlaste se u mne! .

Nic víc zatím nemám.Vašátor píše: Členské nálepky pro rok 2021, ale i za loňský rok 2020 najdete rovněž u mě.

a múzeum nemalo chybu
 a múzeum nemalo chybu  

. Ještěže měl zdatné sekundanty v podobě Tomáše a Vaška,  a pomocníky Dajánu, duo L&L (to jako já u svíček a Luďa u kola
 . Ještěže měl zdatné sekundanty v podobě Tomáše a Vaška,  a pomocníky Dajánu, duo L&L (to jako já u svíček a Luďa u kola  ) a další
 ) a další   .
 . .
 .  :
  :

YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr
   )
 )Snad jsi nepotřeboval servis ?Georgius píše:Myslel jsem na vás, bando
   )
 ) Kemp byl fajn. Rozlohou mensi, coz mi vyhovovalo (Skif jsem zaparkoval nejdal od hospody co to slo!). Trochu mne zamrzela roztristenost na skupinky, ktera je dle meho nesvarem vetsiny srazu. Cast lidi u ladapipy (kterou nemel z ruky pouze Kopr
 Kemp byl fajn. Rozlohou mensi, coz mi vyhovovalo (Skif jsem zaparkoval nejdal od hospody co to slo!). Trochu mne zamrzela roztristenost na skupinky, ktera je dle meho nesvarem vetsiny srazu. Cast lidi u ladapipy (kterou nemel z ruky pouze Kopr  ), cast v hospode, cast ruzne po kempu... Na tohle byl Templstyn skvely. Tam lidem nezbylo nez byt pospolu. Kdo vas ma furt po skupinkach obchazet...
 ), cast v hospode, cast ruzne po kempu... Na tohle byl Templstyn skvely. Tam lidem nezbylo nez byt pospolu. Kdo vas ma furt po skupinkach obchazet...