Takže díky Plavcovi i Želvotronovi za příjemné nedělní odpoledne a inspirativní poznámky k stavu koroze jedenáctky (a částečné uklidnění

a částečné zaúkolování). Nicméně se nemohu nepodělit o veselou "historku z natáčení" - Želvotron mi ukazoval, že mám naprasklou pojistnou gumičku na spojkovém lanku, zasmáli jsme se historkám o vypadávajících spojkách a za nějakou dobu jsem spokojeně vyrazil k domovu.
No a na Pavláku se řadím do druhého pruhu zprava, počkám na zelenou, sešlápnu spojku ... ano, tušíte správně. Spojka povolí a přistane pod palubkou. Takže první myšlenka, že mi vyskočila ta spojka jak jsme ji okukovali, nechávám běžet motor, že to bude hned, ale ouha, na plechu pod motorem se válí pojistný šroub. Stále si nepřipouštím nejhorší a volám ještě Želvotronovi, jako že co s tím provedl - po telefonu se shodujeme na prasklém lanku. Takže máme finální diagnózu, Želvotron má dokonce rezervní lanko a nechává se ukecat, že to zkusí(me) na fleku vyměnit. Za necelých dvacet minut se tak přihlížejícím a fotografujícím japonským turistům ukáže scéna v ČR a patrně i v Japonsku unikátní - dvě stříbrné jedenáctky na stejných hlíníkáčích se táhnou na špagátu ... (bohužel tuhle fotku nemám)
Po té, co jsme to hodili do postranní uličky, Želvotron, který vypadal, že ví co dělá, s mojí mírnou pomocí lanko vyměnil a tak jsem za nedlouho mohl v pohodě odjet. Závěrečné vítězné foto Želvotrona a obou Ladovek jsem si nemohl nechat ujít:

- Postludium pražského srazu :-D (obličej úmyslně "anonymizován")
a tak ještě jednou tudy
Želvotrone, díky moc !