Prodám tyto pozůstatky z bývalých desítek: Chladič je trochu orezlej, ale ještě použitelnej, Dveře, kapota, skla s černou folií (některé s atestem, některé bez atestu) , světla mám už jen zadní, 3tí brzdový na 111ku, Tažné- je i s elektroinstalací (jen namontovat a zapojit u světel ve voze), ta bandaska ostřikovače je fongl nová- tudíž neteče. Možno dovezt na sraz, Drobnější věci snad i 9-10 června do Prahy.
Kdepak,ten kabel ze zásuvky do notebooku jsem nikdy neměl. Možná AAPetr, nebo PetrHC ho má. Tak tedy bandaska prodána pánovi ve stříbrné 112 . Jak s předáním ?
právěže vůbec tou stranou nejezdím. Poštou se docela bojím,někde s ní bouchnou a poteče Ti to, víš jak je ten čep náchylnej.... Možná bych sjel do Humpolce, ale to Ti asi nepomůže, že ? A co na sraze ? Pokud trváš na poště, pošlu poštou, ale se strachem.
Už je tady moc kramářů, nevadí, bude se asi soutěžit , kdo nabídne výhodnější cenu Kramářů hodně, povozníků málo. Nemám jen věci na fotkách, ale i různý blbosti, co jsem nenafotil. takže víceméně na dotaz.