Za mne O.K.Vašátor píše: Vlejme tomu novou energii, všichni společně a přestaňme se tu dohadovat o tom co kdo neudělal. Sraz proběhl, ať žije sraz!

Moderátor: Moderátoři
Za mne O.K.Vašátor píše: Vlejme tomu novou energii, všichni společně a přestaňme se tu dohadovat o tom co kdo neudělal. Sraz proběhl, ať žije sraz!
Na to říkám, že ani náhodou. Radši se sám historicky znemožním, než abych na tom nechal napakovat lidi, co nemají s Ladou pranic společného. Příště už bychom mohli udělat sraz někde u golfového hřiště, zahrát si tam golf, usrkávat whisky a nechávat se obletovat hosteskami.lionol píše:...... Co vy nato?
Prosím? Ono už se rozhodlo, kde sraz bude? Něco mi uniklo? S ohledem na Radka MB si myslím, že je úplně jedno, zda bude sraz v MH nebo v Milovicích.jacek píše: A místo srazu (sice máš asi docela pravdu) bych teď s ohledem na Radka MB už rozhodně neměnil.
Možná by místo vyjmenovaného byl větší čas a klid právě na ty potlachy, kvůli kterým se lidi nehrnuli do soutěží, mužstvo by se nedělilo na organizátory a ty, co se přijeli jenom podívat ... a proč by se na tom měl někdo pakovat? Dostal by zaplaceno za poskytnutou službu. Jakou mám šanci na potlach s tebou, když budeš někde vyšívat u nějaké organizace a na nějaké vykecávání nebudeš mít čas? Ve finále se tady v tom vláknu cítí blbě obě strany ... za to už nějaký ten externí vstup stojí, ne?radek mb píše:... Příště už bychom mohli udělat sraz někde u golfového hřiště, zahrát si tam golf, usrkávat whisky a nechávat se obletovat hosteskami.lionol píše:...... Co vy nato?
Jako spoluorganizátor, řadu let dřepící na jednom stanovišti, říkám NE! Ladasrazy jsou o lidech, kamarádství, přátelství, o tom co ty lidi umí, šikovnosti, co jsou schopni udělat pro druhé. I když tu zní z řad organizátorů kritika, věřím, že se jedná pouze o vyhoření díky stereotypní práci. V Mnichově Hradišti jsme už dlouho a proto volám po změně nejen organizační, ale i po změně místa. Však stačí pár kilometrů vedle, nová plocha, nový kemp. To sebou přinese nové poznávání, nové památky, novou přírodu, nové hospody a jiné pivolionol píše: Co vy nato?
Paradoxně si s lidmi možná pokecám víc, než kdybych běhal po letišti. Lidé přijedou na soutěž, pokecáme, odsoutěžíme a jede se dál...lionol píše:když budeš někde vyšívat u nějaké organizace a na nějaké vykecávání nebudeš mít čas?
Milovice mám dokonce blíže než Hradiště. Bylo by to fajn, jen najít vhodný kemp.Vašátor píše:Prosím? Ono už se rozhodlo, kde sraz bude? Něco mi uniklo? S ohledem na Radka MB si myslím, že je úplně jedno, zda bude sraz v MH nebo v Milovicích.jacek píše: A místo srazu (sice máš asi docela pravdu) bych teď s ohledem na Radka MB už rozhodně neměnil.