Snímače tlaku pneu (Vesta)

Moderátor: Moderátoři

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod Georgius » úte zář 18, 2018 17:17

Jak píše Jajo, loni to byl správný punk (navíc na vnitřní trh TPMS nedávali, takže nepomohla ani ruská fóra), teď už je to nuda ...
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 2005-2017,GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030)
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze :) )
Uživatelský avatar
Georgius
 
Příspěvky: 1362
Registrován: čtv kvě 12, 2005 18:01
Bydliště: Praha

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod Cory » úte zář 18, 2018 17:45

Niektore verzie na vnutornom trhu snimanie tlaku mali. Dokonca aj Priory2. Ale bolo to riesene cez snimac otacok pre ABS. Dokonca sa to da v RJ elektropaketu vypnut, resp nastavit sposob snimania (cez snimac v pneu alebo cez snimac otacok). Len som to zatial neriesil a ani na to nemam cas.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Cory
 
Příspěvky: 9943
Registrován: stř čer 14, 2006 17:14
Bydliště: Snina/Košice

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod michael1983 » úte lis 13, 2018 10:43

Zdravím objednal som si snímače TPMS tieto https://www.autolekaren.sk/produkt/diel/43.477.000/4662 včera mi volali ze to musia stornovať ze to niehe vhodné pre Ladu. Popri tom sú tam auta Renault, Nissan a Opel dokonca ze referenčné číslo pre Ladu. Ze sú čisté bez preplneneho zoznamu áut. Ze by ich trebalo naplniť .A ze to asi nepôjde. Dokonca pracuju na 433Mhz. Tak uz tomu dajako nechápem :(
Uživatelský avatar
michael1983
 
Příspěvky: 111
Registrován: sob úno 17, 2018 07:23

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod Georgius » úte lis 13, 2018 11:52

S2A123 jsou sice dražší, ale zase se do nich dají naklonovat Ladí originály takže to nemusíš řešit. Pokud naplněním tedy myslí nahrání ID původních kol - na to potřebuješ originál mašinku výrobce. A prodejce má na 99% pravdu, že ti to do Vesty nepůjde - je potřeba kompatibilita Renault Traffic 2017 nebo renault Clio 4. generace (ne všechny Renaulty mají TPMS stejně). Imho to nespáruješ.
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 2005-2017,GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030)
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze :) )
Uživatelský avatar
Georgius
 
Příspěvky: 1362
Registrován: čtv kvě 12, 2005 18:01
Bydliště: Praha

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod Robo » úte lis 13, 2018 15:53

Nejaké renolťácke TPMS senzory sa dajú kúpiť aj na Aliexprese. A vzhľadom na to, že aj tak sa všetko vyrába v Číne a ešte k tomu, že tie senzory sú niečo fakt prebytočné....tak to stojí za úvahu.
4 kusy okolo 50 dolárov (tie drahšie).
Toľko tu stojí jeden, nie?
Robo
 
Příspěvky: 50
Registrován: stř říj 24, 2018 16:27
Bydliště: Milý

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod Georgius » úte lis 13, 2018 16:15

u nás spíš 60 Eur nebo cca tisíc korun za kus. Ale zase fungují, dají se naprgat do ŘJ, resp.v případě Alcaru se do nich dají naklonovat ID stávajících kol. Ale dle vkusu každého soudruha ... Já jsem prozměnu ušetřil na neznačovách plecháčích na zimu ;-)
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 2005-2017,GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030)
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze :) )
Uživatelský avatar
Georgius
 
Příspěvky: 1362
Registrován: čtv kvě 12, 2005 18:01
Bydliště: Praha

Re: Snímače tlaku pneu (Vesta)

Příspěvekod Koko Loko » úte lis 13, 2018 16:33

Hodit to na to ABSko by bylo velice elegantni. Stejne je cele TPMS k ho☆vnu.

Po te co mi Cory to TPMS spravil mam napsana cislicka a pevne verim tomu, ze nove snimace mi v pripade nouze naklonuji. Pneuservisi masinka tam kam jezdim se snimaci narozdil od vozu jako takoveho mluvit umi.
Strejdo, to tvoje auto vyrobili ještě před tím než se začala vyrábět normální auta.

Strejdo, to tvoje nové auto vypadá jako Lexus, ale není to Lexus, že ne? Jak velkou máš splátku leasingu? ... Honzíku, to není na leasing. Já toho Lexusa platil na dřevo.
Uživatelský avatar
Koko Loko
 
Příspěvky: 9375
Registrován: ned srp 29, 2004 09:01
Bydliště: Brno

Předchozí

Zpět na Elektrická soustava

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků