Aby sme náš každoročný zraz zase o troška oživili, nachystal som si krom stávajúcich disciplín jednu novú a proto tážu sa Vás? kto z Vás mi je ochotý pomoct pri organizácii zrazu ??? veškeré disciplíny sa budú konať tak medzi 10 : 00 - 12 : 00 takze ludia by sa tam mohli prestriedat ak by to bolo možné. Ja bohužial všetko robiť nemôžem a tiež nemôžem byť všade.
Disciplíny sú
šprint, už klasická disciplína, (proste clovek zene auto 400m rovno jak odtrhnutý a chce zistit kto je rýchlejší )ktorý potrebuje na svoj beh minimálne dvoch ludí poprípade aj 4 aby sa prestriedali, nestorom tejto disciplíny je K-L, avšak aj ten starne a urcite by uvítal aby ho v tejto dostojnej funkcii niekdo nahradil takze prosím dobrovolníkov hláste sa!
Jazda zručnosti: opäť klasická disciplína, (neaký ten slalom otočka slalom a parking) tá si v konečnom dôsledku vystačí aj s jednou osobou, v minulosti si ju sami zostavili a aj organizovali Dandy (a syn) Kopr a Vašátor, pokial viem vždy sa tam neako prestriedali, otázka je či sú týto páni ochotný sa do toho pustiť aj tento rok.
Jazda na slepo: nová disciplína (v princípe sa asi bude jednať a slalom a parkovanie medzi pet flašami na čas, účastníci budú dvaja, jeden keruje a má zaviazné oči a ten druhý ho naviguje) táto disciplína by opäť vyžadovala dvoh ludí, jeden by meral čas a zapisoval a druhý by vyhňal ludí z plochy a kontroloval kolko kuzelov dotycný zhodí. táto disciplína sa bude konať tak viac krajom od ostatného
Prekvapenie v krabici, si zoberem po patrnonát ja a bude tam niekde pri hlavnom vchode, a účelom je uhádnuť čo je v krabiciach

(vedel by som si ešte predsvit aj hod starterom aj ked toto je viacmenej jednovnicka disciplina ale teoreticky by bol zaujem, ale pravdou byva ze menej je niekedy viac a je lepsie mat tri discipliny ale dobre zorganizovane ako ich mat 10 a na hovno)
Tak aby som to zhrnul, potreboval by som do organizacie týchto sútaží zapojiť tak 6 a viac ludí ktorý by boli ochotný mi v tomto pomôcť.
Za vaše ohlasy názory a výzory vopred ďakujem!!