Jarní sraz 2007 - Příbram - výsledky sprintů
Moderátor: Moderátoři
- jm3
- Kontaktovat uživatele:
Jarní sraz 2007 - Příbram - výsledky sprintů
Výsledky sprintů na 300 m Příbram.
PS: Pokud objevíte ve výsledkách nějaké chyby nebo překlepy napište mi prosím Soukromou zprávu.
PS: Pokud objevíte ve výsledkách nějaké chyby nebo překlepy napište mi prosím Soukromou zprávu.
- Přílohy
-
- sprint.xls
- (107.5 KiB) Staženo 725 x
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Nooo, rozdíl byl pár metrů a když vezmeš v úvahu výše zmíněné a to, že on vyložil všechny lidi ven, tj. prázdný auto a normální letní gumy (do kufru jsem mu neviděl, ale podle všeho byl též prázdnej) .... takže vlastně dostal na prdelPavel04 píše:jo me taky znechutilo kdyz ti to nandal...
Teda sorry, ale vyndavat všechno z kufru se mi moc nechtělo
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
It doesn't matter if you win by an inch or a mile, winning's winningdmatej píše:Nooo, rozdíl byl pár metrů a když vezmeš v úvahu výše zmíněné a to, že on vyložil všechny lidi ven, tj. prázdný auto a normální letní gumy (do kufru jsem mu neviděl, ale podle všeho byl též prázdnej) .... takže vlastně dostal na prdel
Teda sorry, ale vyndavat všechno z kufru se mi moc nechtělo
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
dmatej píše:Next time ... but a few day before it will be a great dilema about a car for the meeting .... Beruška or Laďka?!
Kurňa, kolik tam je chyb?
Chyby nevim, ale hlasuju pro Laďku!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíme, třeba přijedou obě
Každopádně pokud by jela Laďka, asi bych se ještě plácnul přes kapsu a koupil jí letní pneu... a favorit je opět Kumho, jelikož dnes jsem narazil na dalšího spokojeného majitele pneu tohoto výrobce.
Každopádně pokud by jela Laďka, asi bych se ještě plácnul přes kapsu a koupil jí letní pneu... a favorit je opět Kumho, jelikož dnes jsem narazil na dalšího spokojeného majitele pneu tohoto výrobce.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele: