Na německém Lada-Welt fóru jsem narazil na pozvánku rakouského Lada-Club Österreich na jarní sraz
v termínu 01.-03.05.2015 v Molln (Horní Rakousy, okres Kirchdorf a.d.Krems) - tedy zhruba pod Linzem, resp. Steyerem.
Detailní informace jsou zde http://niva-stammtisch.de/nivastammtisc ... n_2015.pdf.
Sraz je určen jak pro Nivy 4x4, tak pro silniční vazidla. Pro každou kategorii je specializovaný dvoudenní program, tzn. terénní jízdy nebo vyjížďky do krásného okolí v alpském předpolí. Podle dispozic je ubytování v kempu, v Naturheimu (turistická ubytovna ve vícelůžkových prostorách), nebo v pokojích v penzionu. Možná je též třeba i jen jednodenní účast s minimálním poplatkem 3 €.
Pro neznalé němčiny poslouží třeba překladač, v případě vážnějšího zájmu sem dám překlad, příp. pomohu s přihláškou (ke stažení) do 30.dubna t.r. Není závazná, ale doporučuje se - jak s ohedem na příp.ubytovací kapacity, tak kvůli upomínkovým suvenýrům za účast.
O Lada-Club Österreich toho moc, tedy vlastně NIC nevíme, byť oni o nás vědět musí, přinejmenším z německých stránek Lada-Welt, kam běžně chodí. Tak jsem se jim zároveň připomenul, že taky existujeme, když už jsou tedy "mezinárodní", a poslal jim pozvánku k nám. No, jsou to holt Rakušáci, a bude jich jen pár, tak uvidíme, jestli budou komunikovat.
To jen tak na okraj. J.
3. internat. Lada-Treffen in Molln [Lada-Club Österreich]
Moderátor: Moderátoři
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3. internat. Lada-Treffen in Molln [Lada-Club Österreich
Boli casy,ked aj na nase lada zrazy chodili aj Rakusaci......
Roman
Ba, ba. Ale to už je dávno, asi se to tam taky generačně vyměnilo. J.
-
Jen drobně poopravím - přihlášky do 1/4/2015, kdo není přihlášen, nedostane upomínkové předměty a jídlo.
Upřesnění č.2:
Opozdilci od nás mají ještě šanci zavolat Toni Korese nejpozději týden před akcí, t.j. 24.04. Jídlo zařídí určitě, se spaním by neměl být problém a myslím i nějakou tu samolepku nebo co by našel... Pak už je ale totááál schlusssssssss. J.
P.S.: Zrovna se mi z Rakouska konečně ozvali, údajně by nějakou tu spolupráci vč. návštěvy u nás brali. Ale chtělo by to asi osobní kontakt, pak jde vždy všechno lépe. Tak uvidíme, jestli nám ta cesta časově vyjde. J.
Opozdilci od nás mají ještě šanci zavolat Toni Korese nejpozději týden před akcí, t.j. 24.04. Jídlo zařídí určitě, se spaním by neměl být problém a myslím i nějakou tu samolepku nebo co by našel... Pak už je ale totááál schlusssssssss. J.
P.S.: Zrovna se mi z Rakouska konečně ozvali, údajně by nějakou tu spolupráci vč. návštěvy u nás brali. Ale chtělo by to asi osobní kontakt, pak jde vždy všechno lépe. Tak uvidíme, jestli nám ta cesta časově vyjde. J.