: Aky je podla vas naj off?
Moderátor: Moderátoři
Re: : Aky je podla vas naj off?
Patrol se nějak vyhrabe, když nic tak naviják ale po něm pak projet je sranda
Kluci s Patrolama v partě mají 33" kola. my ostatní máme od 31" -33". Jezdíme co jezdíme, extrém určitě ne. Jak se utopí Patrol je to vždy na dlouho. To jsem vypozoroval
PS: Dneska je domluvená noční akce. Sníh, závěje, hory...
2x XJ, 1x Patrol, 1x Lanďice
zítra poreferuju jak se dařilo
PS: Dneska je domluvená noční akce. Sníh, závěje, hory...
2x XJ, 1x Patrol, 1x Lanďice
zítra poreferuju jak se dařilo
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
tu skusenost mam aj ja. Je to prave tym, ze patrolaci si mozu dovolit jazdit stylom "mala 3 a plny" a tocia kolesa aby tu masu cez bahno pretlacili. Vacsinou im to vyjde. Ovsem prejst tou istou trasou po nich je takmer nemozne. Niva na taky styl jazdy nema ani motor ani polosy(a vacsinou ani svetlu vysku
Viku: Uz netrpezlivo cakam na fotky a urcite nie som sam
Viku: Uz netrpezlivo cakam na fotky a urcite nie som sam
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Jednoznačná nevýhoda Patrola je ta váha. Dá se ale i proměnit ve výhodu, stačej veliký kola, pokud možno T3 a aby to křížilo hodně a lehce. Pak to asi taky projede skoro všude.
Ano, lenze dat velike kolesa na Granda, long arms a moze sa Patrol zahrabat. A Jeep Tiez nema len jedny napravy. Taka Dana 44 udrzi aj T3 v 35" a vysledna vaha takehoto projektu stale nie je na urovni ani serioveho Patrola.
Alebo odvazne zdvihnuta Niva na 32" s uzavierkami a pevnostnymi polosami
Alebo odvazne zdvihnuta Niva na 32" s uzavierkami a pevnostnymi polosami
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Já nevim, Granda mám jako auto na silnice, popřípadě na lehčí terén typu polní a lesní cesta, která by byla průjezdná více-méně i osobákem, když jsou závěje a podobně. Hlavně tedy kvůli pohodlí a proto, že se mi líbí. To je vyloženě SUV jak vyšitý, je to velký, těžký a díly tam jsou už dražší. Spousta lidí má upravený auta, musí to být super, ale do toho bych já asi nešel. Třeba tenhle vypadá moc dobře, musí zvládat všechno možný, ale největší roli hraje asi to, že bych se to bál někde škrábnout.
http://auto.bazos.cz/inzerat/41727013/g ... wj-LPG.php
Na offroad mi přijdou nejlepší auta, samozřejmě po úpravách, jako je Samurai, XJ, Niva a pak i ten Patrol, ale krátkej, ten bude lehčí. I když je teda pěkně ošklivej.
http://auto.bazos.cz/inzerat/41727013/g ... wj-LPG.php
Na offroad mi přijdou nejlepší auta, samozřejmě po úpravách, jako je Samurai, XJ, Niva a pak i ten Patrol, ale krátkej, ten bude lehčí. I když je teda pěkně ošklivej.
To WJ je kámoše.... Dřív měl Toy LC70. teď by zase chtěl LC 75....
Co jsem odpozoroval a poslechl si od kámošů s WJ 4.7 V8. Mazec auto co se výkonu týká. Jen díky výkonu projede fak hodně. ale praská a sere se. Provoz je prostě drahej......
Jinak včera super akce.... od 20h do 3:00h
Co jsem odpozoroval a poslechl si od kámošů s WJ 4.7 V8. Mazec auto co se výkonu týká. Jen díky výkonu projede fak hodně. ale praská a sere se. Provoz je prostě drahej......
Jinak včera super akce.... od 20h do 3:00h
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Majo a že těch grandů na nápravách z wrenglera jezdí vůbec nechápu proč by se někdo do toho pouštěl, nebylo by lepší si ho zrovna koupit ? Wrengler je samostatná kapitola mezi offroady.
Na běžné ježdění, expedice, výlety (tedy to pro co sem si ho pořídil) je dobrý patrol.S jeepem bych asi dlouho spokojený nebyl.Už jenom kvůli té otřesné spotřebě na větších gumách
Na běžné ježdění, expedice, výlety (tedy to pro co sem si ho pořídil) je dobrý patrol.S jeepem bych asi dlouho spokojený nebyl.Už jenom kvůli té otřesné spotřebě na větších gumách
wrangler je kkcina, ved na to zabudli vymysliet strechu a vobec celkovo neviem co na tom vsetci vidite, take WJ, to uz by slo
Já ti nevim, wrána se mi líbí už jen proto, že nemá střechu. A takovej rubicon jí třeba má.
mne sa mozno nepaci uz preto, ze sa paci vsetkym. A este preto, ze som alergik a raz som s kamosom jazdil Wranikom ako spolujazdec po vysokej trave a potom som celu noc nespal
Pred Chevynou som o WJ veeelmi silno uvazoval. Odradzala ma len spotreba.
Pred Chevynou som o WJ veeelmi silno uvazoval. Odradzala ma len spotreba.
Wrengler a WJ jsou úplně jiné auta co se týká průchodnosti terénem.
Wrengler je spíš taková malá, lehká, silná, obratná kobylka na blbnutí po polygonech, na závody, trial... a wj je trošku větší, těžší, o něco málo silnější než xj.Právě proto nechápu proč by někdo dával přednost WJ před wrenglerem pokud by mu šlo jen o maximální průchodnost.
Wrengler je spíš taková malá, lehká, silná, obratná kobylka na blbnutí po polygonech, na závody, trial... a wj je trošku větší, těžší, o něco málo silnější než xj.Právě proto nechápu proč by někdo dával přednost WJ před wrenglerem pokud by mu šlo jen o maximální průchodnost.
minimalne preto, ze ziadne auto v serii nie je pre mna dost dobre. A tym myslim akekolvek Ti napadne. Takze ma skutocne nezaujima aku to ma v seriovom stave priechodnost terenom.... A malu lahku kobylku uz doma mam. V niekolkych verziach
Nejlepší offroad je Peugeot Partner
Ani defender,toyota 70, mercedes G, uaz, gaz... ? myslím, že každé z těchto aut v sérii bude lepší než kdejaká doma dobastlená niva (podložky, delší pružiny, větší gumy...)Majo píše:minimalne preto, ze ziadne auto v serii nie je pre mna dost dobre. A tym myslim akekolvek Ti napadne. Takze ma skutocne nezaujima aku to ma v seriovom stave priechodnost terenom.... A malu lahku kobylku uz doma mam. V niekolkych verziach
psal sem malou, lehkou a SILNOU .přece jen rozdíl 60 a 135 kw bude znát