Luděk Musil píše:Do háje
Vidím, že mám veliké štěstí, že používám z 99% osobní automobil. Tohleto ... a hned po ránu ... šlak myokardu hned a na místě . L.
Koko Loko píše:
Michal Pokorný píše: Nebuďte vybíraví, co bychom u nás na 087 za takové dali
No, pokud si vzpomínám dobře, tak posledně co jsme jeli směr divočina tak ta průvodčí byla více než luxusní. Zas tak zlé to u vás není .
Předpokládám, že se stále bavíte o té z Michalovy fotky. Ta je opravdu drsná.
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Hurikán píše: Předpokládám, že se stále bavíte o té z Michalovy fotky. Ta je opravdu drsná.
Tak předně, nesuď knihu podle obalu, dáma má prostě roky, no. Koneckonců ani ty již nevypadáš jako ve dvaceti .
Nebavíme se o paní z fotky, nemůžeš, až tak věřit Michalově propagandě. To je pořád řečí co za vraky tam u nich jezdí a jak "jiný" je personál. No, a tak jak jsme jednou v létě jeli, tak byl zrovna Regionoh extrémě tichý, nepištěl, nedrnčel, neposkakoval ... . Průvodčí pěkná a milá jako andílek, hotové zjevení v tom nejlepším slova smyslu.
Laďušo, dredovaná byla taky fajn, se divím, že se s náma v našem stavu vůbec bavila .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
No, dobrá tak tedy pod nátlakem přihodím i pár dobrých vlastností této průvodčí. Především je až neuvěřitelně milá, každého cestujícího zvlášť pozdraví, poděkuje za podání jízdního dokladu a každému zvlášť popřeje šťastnou cestu.
Nakonec je to ona co mě obdarovala oním železničním kalendáříkem, co K-L viděl.
Jinak nenechte se zmást těmi řečmi K-L o andílkovi, taková tu onehdy jela skutečně jen omylem.
Ale tedy včera večer jsem byl potěšen. Lovosický Pragotron se jen hemžil tabulkami "VLAK NEJEDE" a k nám to jelo a to dokonce včas
Tak narvané nádraží ve 22 hod. jsem již dlouho neviděl a tolik zoufalých cestujících Ale pan výpravčí se ukázal jako muž činu a odvážil se doprostřed rozhořčeného davu a jal se vysvětlovat situaci.
Ovšem než jsme odjeli, tak některým cestujícím svitla naděje, neboť u rychlíku ve směru Praha-Bohumín-Košice zmizela tabulka VLAK NEJEDE a objevilo se "pouze" zpoždění 90 min.
Ale u rychlíku na Děčín, kterým jezdí kolega domů z práce, Pragotron nadále trval na tom, že VLAK NEJEDE. Tak jsem mu zamával a po naší lokálce vyrazil k domovu
Kalamita asi byla leckde, na trati z Plzně do Chebu prej včera vzrostlý dřeviny trhaly trakční vedení a nahoře na trati Klatovy - Železná Ruda prej bylo zasypáno sněhem Srandovní na tom je, že v KT bylo přes den skoro 10 stupňů a první sníh jsem tu viděl až dneska dopoledne. No a ten během čtvrt hodiny zase zmizel a svítí sluníčko
Jo a mimochodem, tim, jak mě na mojí trati 183 nezdražilo jízdný za IN50, tak šetřim eště víc, neb studentský, od kterýho to tu odvíjim, šlo o Korunu nahoru
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Dva PoJeBy ze Skašova