Věřím ,ze zájemců je zde dost a auto bude zachráněno.
Moderátor: Moderátoři
jackal píše:Pokud ho nikdo nechce tak ho vezmu klidně sám. Něco vám poradím jak na to s papírama,nebo jak to dělám já abych se vyhnul eko poplatku 10 tisíc. Koupím auto,nechám ho na sebe odhlásit,místo přihlášení ho nechám vyřadit z evidence s dohlášením na moje iniciály za 800 kč,pak teda musím mít nějaké papíry napsané a platné na mě a jednoduše udělám výměnu karoserie, musím na stk což stojí 850 kč, a mám legálně auto na papírech s novou stk na dva roky.Cca za vše 2000 kč.
Pak tedy udělat to samé jen to pak přihlásit na veteránské značky.capodrak píše:jackal píše:Pokud ho nikdo nechce tak ho vezmu klidně sám. Něco vám poradím jak na to s papírama,nebo jak to dělám já abych se vyhnul eko poplatku 10 tisíc. Koupím auto,nechám ho na sebe odhlásit,místo přihlášení ho nechám vyřadit z evidence s dohlášením na moje iniciály za 800 kč,pak teda musím mít nějaké papíry napsané a platné na mě a jednoduše udělám výměnu karoserie, musím na stk což stojí 850 kč, a mám legálně auto na papírech s novou stk na dva roky.Cca za vše 2000 kč.Super,ale ne všichni na sebe mají napsany další auta
A já bych skoro řekl, že jo.Marťas píše:Vašátor, Nejsem si jist, zda poplatek odpouští jen s klubovou testací, skoro bych řekl, že ne.
Byl zřejmě myšlen jinej topik.Hurikán píše:Nikdo tady na nikoho neřve