Snad nekdy Tajfunek da vedet az bude podobna akce

Moderátor: Moderátoři
Se polepšímDrobek81 píše:Clovek ani nevi co se deje pobliz, to je hruuuza
Snad nekdy Tajfunek da vedet az bude podobna akce
Děkuji za uznání.MacGyver píše:Krása, nádherné fotky, pěkné počasí, akce jak má být. Blahopřeji k získaným oceněním.
To víš,MacGyver píše:Vy si tam v tom Brně žijete, to vám závidím![]()
Jenom kdyby tak ještě byla aspoň jedna ta slečna moje.mayo456 píše:pekne slecny, pekne auto... skratka je co zavidiet
Co není může být......... a kdyby ne, tak nezoufej, pořád je tu možnost si ji jen tak vypůjčitHurikán píše:Jenom kdyby tak ještě byla aspoň jedna ta slečna moje
Nebo když si můžu doma, sám, natočit vodu z kohoutku že...Michal Pokorný píše:přece si nebudu kupovat hned celý pivovar, když se chci občas napít piva
No jo, jenže pivo doma zpravidla nějak chybí, nebo se mu člověk musí před pitím věnovat (lednička). To taková voda teče z kohoutku hned, kdykoli a v libovolném množstvíHurikán píše:Navíc se obdobný přístup neslučuje s mým majetnickým zaměřením.Co je doma, to se počítá.
To už ale poněkud odbíháme od tématu.
No, nevím já raději to pivoTeepee píše:Nebo když si můžu doma, sám, natočit vodu z kohoutku že...Michal Pokorný píše:přece si nebudu kupovat hned celý pivovar, když se chci občas napít piva
Co bys chtěl po novinářském póvlu. Můžeme být rádi, že se uráčili vůbec něco nadatlit do klávesnice.Michal Pokorný píše:A pokud jde o ten článek, co je to za šlendrián ? Jak to že tam nemá Ikarus vlastní fotku se sáhodlouhým komentářem ?
Ty si ich nevedel zbalit na Jahodu?? Ja tiez hovorim co nie je môze byt takze mozno sa ti postasti. Inak medzi nami vedel by si si z tych dvoch zien vybrat?? lebo ja nieHurikán píše:enom kdyby tak ještě byla aspoň jedna ta slečna moje.