Trnava 2008 - ohlasy
Moderátor: Moderátoři
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
heh, za co chceš pohár? Leda, že by byla kategorie o nejnovější původní rozdělovač ale to bys ho nemohl ani vybalit z toho voskového papíruHonza 21061 píše:Bylo by totiž nemyslitelné, abych 3x za sebou nevezl pohár, 2x to ještě překousnu, ale potřetí už nelze...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Hele, že Ty mi ho závidíš?? Právě, že ten rozdělovač jsem na autě měl nový, tenhle bude původnější, i když je bez podtlaku a modelový rok 1986 už podtlak má. Ale myslím, že to by mi porota odpustila. Horší byly ty blatníky, protože jinak mám 100% původní stav. A příští rok to bude možná ještě horší, protože budou měněné a jestli nesednou, tak je zase po poháru...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
určo nesednou, s tím se smiř dopředu..pohár nech Tajfunovi, teda jestli se vrátí z cesty kolem světa po svých...ale zas můžeš bojovat se mnou o druhé místo, sice to bude na ostří nože ale necháme to náhodě...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Mno...a copa ty zadní boční blinkry?Honza 21061 píše:Horší byly ty blatníky, protože jinak mám 100% původní stav
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
nekaz mu radost, on ví jak se věci mají a jak to ve skutečnosti je, jen si to nechce přiznat...prostě má leštěnku s místy proleštěnýma dírama ale jinak je to auto hezké a perspektivní...dokonce ani spotřebu nemá velkouLaďuša píše:Mno...a copa ty zadní boční blinkry?
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Tajfun nebude podnikat přeci takovou cestu s Jahodou. Pohár si zasloužím nejvíc já- podnikám s leštěnkou tak dalekou cestu!
Blatníky sednou, mám už rozhozené sítě po lidech, co měli dříve Žiguly a pravděpodobně budu mít úplně nejoriginálnější Made in USSR, takže.
Laďuša: Blinkry nejsou zase takový zásah do originality, protože původně s nimi řada 2106 byla i k nám dovážena. A hlavně je to doplněk, spolu se stříbrnými rámečky, odlišující moje auto od auta Radka MB (stejně si nás všichni v Trnavě pletli).
Blatníky sednou, mám už rozhozené sítě po lidech, co měli dříve Žiguly a pravděpodobně budu mít úplně nejoriginálnější Made in USSR, takže.
Laďuša: Blinkry nejsou zase takový zásah do originality, protože původně s nimi řada 2106 byla i k nám dovážena. A hlavně je to doplněk, spolu se stříbrnými rámečky, odlišující moje auto od auta Radka MB (stejně si nás všichni v Trnavě pletli).
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, ten kluk si to jen nechce přiznat...nejlepší by bylo, prodat to auto do Syrovic dokud je ještě berou...vraky 01 už údajně nechtějí, 03 zatím jo ale v dobrém stavu(po opravě blatníků by to asi i to Honzovo vzali)...
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Jen ať neberou, ničitelé. Lak už stejně nebyl originál, protože blatníky už prodělaly několik oprav. Gumy sice nejsou sssr, ale vyrobené v Rusku jsou, pro firmu Matador.
A vůbec, i kdybych už Leštěnku vyhrát neměl (jakože to nepřipustím), tak si můžu říct, že jsem byl vůbec první, kdo v Trnavě nasadil laťku leštěnkářům a vezl domů pohár! (nebo poháry byly i před 2006??)
A vůbec, i kdybych už Leštěnku vyhrát neměl (jakože to nepřipustím), tak si můžu říct, že jsem byl vůbec první, kdo v Trnavě nasadil laťku leštěnkářům a vezl domů pohár! (nebo poháry byly i před 2006??)
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
drobek má bod Pokud tu bude pořát jahoda ve stejném stavu, v jakém je, tak nemá šanci na leštěnku žádné jiné auto z klubu. Myslim leštěnku v pravém slova smyslu. V jiných kategoriích, jako například nejhezčí auto už by jsme se mohli bavit o někom jiném, přiznávám, že ta 07ma, co tu někde byla na fotce je fakt hezká a i Turbožigi by si mohl se svým autem utrhnout takový pohár... Ale Honzovo auto oproti Jahodě nemá šanci.
Jste zlí a basta
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990