Osvětlení, LED a jiné vychytávky
Moderátor: Moderátoři
Osvětlení, LED a jiné vychytávky
Vylepšení vnitřního osvětlení:
Na tišťáku jsou naletované konce ze sulfitkový žárovky takže se dá znovu použít, ale ty LEDky svítí daleko více, takže není třeba.......
Na tišťáku jsou naletované konce ze sulfitkový žárovky takže se dá znovu použít, ale ty LEDky svítí daleko více, takže není třeba.......
Naposledy upravil(a) Raduz dne ned úno 20, 2011 09:57, celkem upraveno 4 x.
®; Člen LKCS
Raduz, Ty jsi opravdu machr na všelijaký ty světýlka. Tohle je fakt hezký. Snad to někdy uvidím na vlastní oči za tmy.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- mirozv
- Kontaktovat uživatele:
DJ Majk Podľa tohto si to skúšal? http://www.autoprospect.ru/vaz/2110-zhi ... aciya.html
1) funguje, by nemělo?zelvotron píše:To je parádně udělaný, tím že se to jen vymění kus za kus! Mám dva dotazy:
1)funguje pak postupný stmívání při odchodu od auta
2)rozjedeš sériovou výrobu?
Jo a chybí ti tam jeden šroubek
2) asi ne dělal jsem to skolegou elektronikem, nevím co by si řekl
šroubek je stržen
Další malá vychytávka je dosazení žlutých LED žárovek do blatníkových blinkrů,
protože se s orig.žárovek soustavně loupala barva a krytky jsou čiré - lehce zakouřené.
Na funkci přerušovače nemají LED vliv.
®; Člen LKCS
skor si tam dajte nieco take http://www.focalprice.com/search.html?k ... ageindex=2 otazkou je ako dlho to ude svietit
Tak další osvětlení mé 11ky.
Pro zvědavce doplňuji, že světla jsou osazena 5W žárovkou,
žlutá jsou páč byly zadarmo a taky z bezpečnostních důvodů(v době montáže jsem často nakládal vykládal na silnici za snížené viditelnosti),
akorát jsem doplnil páčkový vypínač.
Napojeno na níže popisovanou zásuvku, neboť origo světlo svítilo pouze s parkovačkama.
Barva i watáž je plně dostačující za tmy.
Bistré oko jsi určitě na prvním obrázku všimlo dírky v tapecu, to je další vylepšení a sice zásuvka 12V, vedena od baterie přes pojistku, silnou dvojlinkou, pro kompresorovou auto lednici.
(světlejší koberec je nabušenej na sololitu a kryje kapsu v blatníku s různými věcmi jako je HP,čistící prostředky, fridex na dolití, масло ap.)
Pro zvědavce doplňuji, že světla jsou osazena 5W žárovkou,
žlutá jsou páč byly zadarmo a taky z bezpečnostních důvodů(v době montáže jsem často nakládal vykládal na silnici za snížené viditelnosti),
akorát jsem doplnil páčkový vypínač.
Napojeno na níže popisovanou zásuvku, neboť origo světlo svítilo pouze s parkovačkama.
Barva i watáž je plně dostačující za tmy.
Bistré oko jsi určitě na prvním obrázku všimlo dírky v tapecu, to je další vylepšení a sice zásuvka 12V, vedena od baterie přes pojistku, silnou dvojlinkou, pro kompresorovou auto lednici.
(světlejší koberec je nabušenej na sololitu a kryje kapsu v blatníku s různými věcmi jako je HP,čistící prostředky, fridex na dolití, масло ap.)
®; Člen LKCS
úprava zadních světel na objímky
Tady je ještě úprava zadních světel na objímky......
Já jsem si tam dal i na dvojvláknovky, ale někomu jsem to předělával tuším ŽELVÍKOVI a ten to má na jednovláknovky. Objímky těžím v práci z bouraček a mají odstřihlý límec aby se rozměrově vešli....
Tato úprava je čistě praktická kdo má desítku ví jak žárovky nemají dotek s vodivou vrstvou na celulojdu.
Já jsem si tam dal i na dvojvláknovky, ale někomu jsem to předělával tuším ŽELVÍKOVI a ten to má na jednovláknovky. Objímky těžím v práci z bouraček a mají odstřihlý límec aby se rozměrově vešli....
Tato úprava je čistě praktická kdo má desítku ví jak žárovky nemají dotek s vodivou vrstvou na celulojdu.
®; Člen LKCS
To ano, dotek byl prostě problém. Ale nevadí, že teď Ti ty dráty trčej ven a hlavně ty objímky? Nebojíš se, že když budeš mít něco v kufru, tak Ti to vyrve tenhle zlepšovák? Nebo jsi to pořešil "zaděláním obou bočních kapes" ?Raduz píše:Tato úprava je čistě praktická kdo má desítku ví jak žárovky nemají dotek s vodivou vrstvou na celulojdu
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
Vše je schované za tapecírunkem.plavec píše:To ano, dotek byl prostě problém. Ale nevadí, že teď Ti ty dráty trčej ven a hlavně ty objímky? Nebojíš se, že když budeš mít něco v kufru, tak Ti to vyrve tenhle zlepšovák? Nebo jsi to pořešil "zaděláním obou bočních kapes" ?Raduz píše:Tato úprava je čistě praktická kdo má desítku ví jak žárovky nemají dotek s vodivou vrstvou na celulojdu
®; Člen LKCS