dvk píše: .....Lili na cestu horký tér nebo jakýsi penetrák nebo co za sračku .....
Večer jsem se stavoval u JmJ pro díly, tak jsme udělali stylovou fotéčku a pokecali o těch našich vracích. A taky proběhl jeden experiment s klíčema, ale to tady asi nemůžu zveřejnit radši
Aha, takže klíče jsou využitelné napříč modelovou řadou
A ten asfalt? Znám, vím, bydlím u silnice, je to penetrační nástřik. Vzápětí za tím by se mělo asfaltovat, jenže mělo... (auto s penetrákem ráno vyjede a objede celej rajón bez prostojů, asfaltéři se loudají za ním)
A můžu Tě úpřímě zneklidnit, Sierra mi tím někde projela taky (já o tom nevěděl a manželka taky ne) a to domnělé bláto v blatníkách dolů opravdu nešlo.

Abych ho škrábal špachtlí a trávil čas nad něčí blbostí? Tak to tam prostě zůstalo.
Já osobně se k takovému úseku dostat, tak sváteční vůz odstavím a jdu se ptát "pachatelů" na způsob projetí, a asi bych se zajímal, kdo mi uhradí vyčištění vozu, když tím projedu. (srdcař ví, že se to vyčistit nedá, ze všech těch skulinek na spodku se to prostě nedostane).
Skoro mne láká hypotéza, že bych volal Policii, že je daný úsek nesjízdný a nebezpečný, ať ho nějak zajistí.
Protože to je stejné, jako když si poškodím auto na nějaké jiné vadě vozovky. Vznikne mi škoda a ta se dá vymáhat po správci komunikace.
Bílý LADA a okřídlená spol.